Спорт Спорт по ТВ

Шампиони пеят за шампиони на “Спортист на годината” 2011

Добави коментар

За първи път в световната практика шампионите от X-factor, The Voice и Евровизия ще излязат заедно на една сцена.

Шампиони пеят за шампиони на “Спортист на годината” 2011За първи път в световната практика шампионите  в трите най-успешни музикални формата – X-factor, The Voice /Гласът на България/ и Евровизия ще излязат заедно на една сцена. На 19.12 в  зала 1 на НДК  Стела, Поли и Рафи ще пеят за спортните шампиони на България. Те ще изпълнят хитове,  аранжирани от музикалният продуцент на церемонията - Владимир Ампов-Графа и композитора Румен Бояджиев-син.

Повече от месец продължиха репетициите на симфоничния оркестър и Д2, които ще представят най-доброто от световната музика за елитът на  спортистите и треньорите на България, както и за хилядите гости на събитието.

Уникално изпълнение на световният бийт –бокс шампион Скилър, Майк Флеминг и Митко Кърнев ще нажежи допълнително атмосферата при раздаването на най-престижните награди в българския спорт.
Водещият на церемонията – британската звезда Бен Крос  ще се включи в музикалната програма със стилно изпълнение на хит на рок-банда номер 1 в света.

Символът на спортната гимнастика Йордан Йовчев също ще бъде сред звездите на шоуто. Концепцията за “Спортист на годината 2011” е подчинена на секундите и стотните, които определят победителите и предстоящите олимпийски игри в Лондон.

Събитието ще се излъчва директно по БНТ 1, БНТ Свят, Дарик Радио и онлайн на bnt.bg.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър