Актуално В програмата

Шампиони, франкофони и любовни признания в „Черешката на тортата”

Добави коментар

Френски финес с шампионски привкус, приготвен на огън от любов и озвучен от български рок – така в едно изречение може да опишем следващата седмица в „Черешката на тортата”.
Френски финес с шампионски привкус, приготвен на огън от любов и озвучен от български рок – така в едно изречение може да опишем следващата седмица в „Черешката на тортата”.  От понеделник до петък масата ще подреждат Мария Гроздева, Нешка Робева, Ели Гигова, Звезди от „Ахат” и Иван Христов.

„Черешката на тортата”

Нисък старт на кулинарния маратон ще даде двукратната олимпийска шампионка Мария Гроздева. В понеделник тя ще приготви истинска вечеря за шампиони, като освен с впечатляващо меню, ще зарадва гостите и със специална изненада, подготвена от малката ѝ дъщеря Маги.
„Черешката на тортата”

Във вторник домакин ще бъде жената, създала не един шампион – Нешка Робева. Най-успешната ни треньорка по художествена гимнастика ще шашне зрителите с богата трапеза, а за съчетанието си пасиран боб с пръжки заслужено ще обере аплодисментите на публиката.

В сряда участниците ще станат част от парижкия клуб, защото домакин ще бъде Ели Гигова. Екс водещата на „Здравей, България” ще приготви изискана вечеря, в която дори сланинката ще бъде поднесена с френски финес. А за десерт всички ще се потопят в света на астрологията.

„Черешката на тортата”

В деня на международния ден на жената – 08 март, в кухнята няма да се развихри жена, а гласът на българския рок – Звезди Керемидчиев от „Ахат”. Той ще изненада всички с вкусни манджи, а по случай празника – и със специално дуетно изпълнение на една от най-красивите български песни.

„Черешката на тортата”

Финал на седмицата ще постави Иван... но без Андрей. Той ще посрещне гостите в новия си дом, където ще готви на огън от любов и ще разкаже за новата си половинка в живота – Ирина.

„Черешката на тортата” – всеки делничен ден от 20.00 ч. по Нова ТВ
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Черешката на тортата

Споделени истории и неповторими вкусове в „Черешката на тортата“

„Черешката на тортата“ се превръща в симфония за сетивата

Артистичност и смели импровизации в „Черешката на тортата“

„Черешката на тортата“ се завръща с нов сезон

„Черешката на тортата“ поднася международни изкушения с много емоции