Актуално В програмата

Шампион по Муай Тай, Мис Силикон и общински инспектор в „Черешката на тортата – ти си звездата”

Добави коментар

Новият сезон на шоуто „Черешката на тортата – ти си звездата” по Нова ТВ от 01 октомври, всеки делничен ден от 17.00 ч.
Представяме ви първата кулинарна петорка в „Черешката на тортата – ти си звездата”: Ели Цветанова – любител кулинар, Георги Матев – музикант, Деси Младенова – Мис Силикон 2012, Гено Колев – общински инспектор и Александър Тосков – шампион по Муай Тай. Всички те ще открият новия сезон на шоуто, което зрителите на Нова ТВ ще могат да следят от 01 октомври, всеки делничен ден от 17.00 ч.

Шампион по Муай Тай, Мис Силикон и общински инспектор в „Черешката на тортата – ти си звездата”

Първи своите умения в кухнята ще доказва Ели Цветанова. Тя ще впечатли зрителите със силния си характер, борбата с коварната болест рак, както и с кулинарния си ентусиазъм. Ели ще приготви общо 12 ястия и дори ще отскача до съседите, за да ползва техния хладилник, тъй като в нейния няма да остане грам място.

Жоро

Във втората вечер Жоро напълно ще опровергае тезата, че „музикант къща не храни” – ще посрещне гостите си с домашен хляб и специални рибни и агнешки специалитети. Вниманието му обаче ще бъде насочено главно към Деси, за която ще готви цял ден и за която предимно ще се грижи.

Деси
Възможно ли е Мис Силикон 2012 да има собствен фургон за катми? Това ще разберем в третата вечер, когато домакин ще бъде Деси. Тя ще посрещне гостите си на стадиона, ще приготви неща, които никога не е правила, а за капак – вечерта ще бъде наситена с конфликти и напрежение, някои ще останат гладни, а други ще си станат още по-близки. Сложните отношения между участниците ще станат още по-сложни на четвъртата вечер, когато един въпрос ще предизвика сълзи, а един отговор – размисли. Домакин ще бъде Гено, който ще нахрани гостите си с традиционно българско меню и с артистичното изпълнение на специален гост.

Александър
Последен в ролята на домакин ще се изяви Александър. Като истински шампион по Муай Тай, именно неговата вечер ще стане арена на женски бой. На масата няма да има грам алкохол, но за сметка на това ще има изобилие от мръвки и пререкания между гостите. Двама от участниците ще искат да сменят оценките си, ще се намеси дори главният герой на вечерта Любчо, а накрая лично Иван Манчев ще връчи плакета на победителя.

Гено
 

Ели
 
Всички
 
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Черешката на тортата

Споделени истории и неповторими вкусове в „Черешката на тортата“

„Черешката на тортата“ се превръща в симфония за сетивата

Артистичност и смели импровизации в „Черешката на тортата“

„Черешката на тортата“ се завръща с нов сезон

„Черешката на тортата“ поднася международни изкушения с много емоции

В програмата: