Музика Музика и видео

Шакира (Shakira) с изпълнение на “Waka Waka” на церемонията по закриването на световното първенство

Добави коментар

Шакира (Shakira) и специалните гости Freshlyground ще изпълнят #1 хита “Waka Waka (This Time For Africa)” по време на церемонията по закриването на Световното първенство по футбол. (23:40 часа по БНТ1, 11 юли )
Шакира (Shakira) с изпълнение на “Waka Waka” на церемонията по закриването на световното първенство

Шакира (Shakira) с изпълнение на “Waka Waka”


Шакира (Shakira) и специалните гости Freshlyground ще изпълнят #1 хита “Waka Waka (This Time For Africa)” по време на церемонията по закриването на Световното първенство по футбол.


Шакира (Shakira) с изпълнение на “Waka Waka”Изпълнението ще бъде на стадиона Soccer City в Йоханесбург на 11 юли в 6:42 местно време, преди големия финал за купата и ще бъде предавано от всички официални партньори на FIFA (23:40 часа по БНТ1 )

Sony Music обяви, че парчето на Shakira с Freshlyground Waka Waka (This Time For Africa), официалната песен на Световното по футбол 2010 е с над милион продадени копия. В историята на Световните първенства “Waka Waka” е най-бързо продаваното парче и сингълът на Световно първенство с най-големи продажби в дигиталната ера. Всички приходи ще бъдат дадени за Официалната благотворителна кампания на Световното първенство 2010 FIFA “20 Centers for 2010.”
 
Песента е написана и копродуцирана от световната суперзвезда Шакира (Shakira) и е интернационална както и световното първенство. Вдъхновена е от африканския марш “Zangalewa”, станал известен от камерунската група Golden Voices и съчетава афро-колумбийски инструменти и ритми с типичното звучене на южноафриканска китара. Waka Waka (This Time For Africa) е включена в албума “Listen Up! The Official 2010 FIFA World Cup Album™”, издаден от Sony Music Entertainment/Вирджиния Рекърдс.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Световно първенство по футбол 2010 , Шакира

Видео: Шакира в творческа криза

Официалната песен на световното по футбол 2010 “Waka Waka (This Time For Africa)” се превърна в световен феномен

Финалът на Световното между Испания и Холандия в неделя на 11 юли е наблюдаван от близо 1 700 0000 зрители...

Втори полуфинал: Германия - Испания пряко по БНТ 1 от Дърбан - 21:30 часа

Отборите на Уругвай и Холандия преди първия полуфинален мач на Мондиал 2010, тази вечер по БНТ от 21:20ч