Сериали Теленовели

Сезони на сърцето

2 коментара

Историята в сериала започва в навечерието на Втората световна война и проследява живота на едно богато италианско семейство.

Le Stagioni del cuore, Италия, 2004

Режисьор: Антонело Грималди
Продуцент: Анджело Ризоли

Сезони на сърцето

Историята в сериала започва в навечерието на Втората световна война и проследява живота на едно богато италианско семейство. Клаудия е дъщеря на Едоардо Кастели – преуспял индустриалец. Тя се влюбва в Джани Касираги, който е син на обикновен работник. Фактът, че Джани е беден, не позволява връзката им да се развие, а бащата на Клаудия изпраща момчето в казарма, от където Джани ще замине директно на фронта.

Междувременно бомбардировка почти унищожава семейната фабрика на фамилия Кастели. Те са на път да загубят всичко, когато се появява Серджо Валенти, богат благородник, който спасява семейството от банкрут, а Клаудия е принудена от баща си да се омъжи за Серджо...

С участието на:
Ана Валле в ролята на Клаудия Кастели ин Валенти
Клаудия е упорита, чувствителна и много романтична млада жена. Тя страстно обича Джани Касираги, но вярва, че е най-вече отговорна към своето семейство. Затова предава своята голяма любов и се омъжва за Серджо Валенти, богат и влиятелен благородник, който спасява семейния бизнес от банкрут. Двамата имат дъщеря - Емма.

Паоло Сеганти  в ролята на Джани Касираги
Джани нахлува в живота на Клаудия и Серджо и внася смут, за да получи обратно това, което смята, че му принадлежи по право. Джани е бил някога идеалист. Вярвал е, че може да промени света за по-добро. Той е бил влюбен в Клаудия и е желаел да се омъжи за нея. Бащата на Джани загива, докато се опитва да спаси фабриката на семейство Кастели, а бащата на Клаудия изпраща момчето на фронта, за да го отдалечи от дъщеря си. Когато се завръща от войната, Джани е много променен и отблъсва Клаудия. Огорчен и циничен, сега той е решен да си отмъсти.

Алесандро Гасман в ролята на Серджо Валенти
Серджо Валенти е съпруг на Клаудия.  Двамата имат дъщеря. Серджо притежава силен характер, въздържан е, но и искрен. Храни силни чувства към Клаудия, но не знае как да ѝ покаже, че я обича. Отношенията на двамата съпрузи са променливи, защото Клаудия е силна и независима личност и не му позволява  да ѝ налага волята си. Серджо е богат и от благородническо потекло. Той спасява бизнеса на семейство Кастели от банкрут.

Мартина Стела в ролята на Емма Валенти
Емма Валенти е дъщеря на Клаудия и Серджо. Тя винаги е търсела сигурността и обичта на своето семейство,  но те са ѝ били отказани.  Емма се чувства и предадена и изоставена от най-близките си хора: от майка си, която е изцяло посветена на модното си творчество, от баща си, който не може да я разбере. Нейното израстване е трудно и белязано с много болка и огорчение.

Даниеле Савока в ролята на Еуженио Скалия
Еуженио е син на Джани Касираги и Мара Скалия. Той е идеалист, но отговорен, най-вече към своята майка, която бива изоставена от Джани. След като Джани напуска семейството си, Мария и Еуженио са оставени на произвола на съдбата и живеят при трудни условия. Еуженио е много близък  с Eмма. Техните  отношения са  изпълнени със страст и нежност, но и с много проблеми и разочарования.

Риналдо Роко в ролята на Карло Навоне
Карло е син на Марио и Марианжела Навоне.  Той  е спокоен и честен млад мъж, опора за неспокойната Емма. Той страстно я обича и е готов да жертва кариерата си на съдия, за да я защити. Той ще се изправи срещу Еуженио Скалия, който се превръща в заплаха за връзката му с Емма.

Сезони на сърцето

 

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Сезони на сърцето