Актуално В програмата

Сесил Каратанчева, Димитър Джамов и Станка Златева - сред героите на "Тази събота" и "Тази неделя"

Добави коментар

Сесил Каратанчева, Димитър Джамов и Станка Златева - сред героите на "Тази събота" и "Тази неделя" на 24 и 25 септември, 9.00 - 11.00 часа по bTV
Сесил Каратанчева, Димитър Джамов и Станка Златева  - сред героите на "Тази събота" и "Тази неделя" на 24 и 25 септември, 9.00 - 11.00 часа по bTV

Лора Крумова"Тази събота"  ще гостува на тенисистката Сесил Каратанчева и сестрите й, които твърдо я следват по пътя към световния тенис.   
 
В съботното издание на предаването  с водещ Лора Крумова Димитър Джамов ще разкаже за живота си на борец и защо го влечеполитиката. Зрителите ще разберат продължават ли да се мразят със Слави Бинев, както и коя е жената, с която Джамов вдигна една от най-пищните сватби в София.
 
Певицата, по която са въздишали  Хулио Иглесиас и Том Джонс - Нора Нова – ще сподели за зрителите на bTV как е живяла прекрасно в годините на соца.
 
 В "Тази неделя" след голямата  си победа в Истанбул в студиото на Лора Крумова ще гостува Станка Златева. Златното момиче на борбата ще разкаже за радостта от успеха, за олимпиадата, за близките хора и бъдещето.
 
Зрителите на предаването ще  разберат как и къде живее фолкзвездата Коцето заедно с многолюдната си фамилия, както и защо баба му – софийска аристократка - с кеф участва в клиповете му.
 
Любимата стюардеса на Тодор  Живков - майката на Дим Дуков – Вера
– ще разкаже за зрителите на "Тази неделя" за авиокомпания Балкан, за политбюро и звездата Антъни Куин. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Тази събота , Тази неделя

Актуалните предавания на bTV продължават през лятото с ексклузивни теми и гости

Вълнуващи срещи със съвременни просветители във великденската програма на bTV

„Тази събота и неделя“ дава старт на есенния сезон от три различни точки

„Тази събота и неделя“ открива есенния сезон на 7 септември с нови рубрики

„Тази събота и неделя” изпраща пореден успешен ТВ сезон на живо от южното Черноморие