Лица За звездите

СЕСА в траур - отмени партито за рождения си ден

Добави коментар

Примата на балканската музика СЕСА отмени партито, с което щеше да отпразнува своя 42 рожден ден.

Примата на балканската музика СЕСА отмени партито, с което щеше да отпразнува своя 42 рожден ден. То трябваше да се състои миналия уикенд, но поради смъртен случай в семейството, певицата отказа всички свои ангажименти, включително и дълго планираната веселба за празника.

Сръбската певица, която подготвя впечатляващ летен концерт за 21 август в Несебър, предпочете да бъде близо до своите роднини, които в момента имат най-голяма нужда от нейното присъствието и утеха.

СЕСА изпрати прочувствено извинение до всички гости и знаменитости, които бяха поканени на тържеството й. В Белград сръбските медии приеха със съжаление новината, тъй като се очакваше това да е едно от най-големите и шумни събития за годината. Бяха поканени гости от цял свят – известни личности, певци, актьори, спортисти и много приятели на звездата.

Феновете обаче не пропуснаха да отбележат и честитят рождения ден на своята любима певица. СЕСА получи хиляди букети, подаръци и поздравления, а в двора на къщата ѝ почитатели разпънаха 7-метров транспарант с надпис: „Сърцето ми бие в ритъм с твоята музика. Честит Рожден ден!“

СЕСА

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Цеца Величкович

Цеца Величкович: Сънувам Аркан - понякога често, друг път по-рядко

Кралицата на сръбската музика Цеца Величкович вече е на свобода!