Актуално Други

Серия от забавни празници за деца с Cartoon Network

Добави коментар

На 19 септември в Mall of Sofia забавен празник за деца с Cartoon Network

ВСИЧКИ В ДОМА НА ЗАБАВЛЕНИЯТА! CARTOON NETWORK ОТБЕЛЯЗВА ДУБЛИРАНЕТО НА КАНАЛА НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК СЪС СЕРИЯ ОТ ПРАЗНИЦИ ЗА ДЕЦАТА

Серия от забавни празници за деца с Cartoon NetworkCartoon Network отбелязва пълното си дублиране на български език от 1 октомври 2009 със серия от забавни празници за децата в различни градове на България. „Домът на забавленията” ще гостува на 19 септември в Mall of Sofia, на 20 септември в Mall Plovdiv, на 26 септември в Mall Varna и на 27 септември в Park Mall Stara Zagora. Начало на веселието - 11:30 часа!

За малките фенове на Cartoon Network и техните родители ще има различни забавления - конкурс за рисунки и снимки с любими герои от канала. Физическата подготовка на децата ще може да бъде проверена на бънджи-пътеката и на гладиаторската арена в Тренировъчния център на Бен 10. Разбира се, малчуганите ще могат да погледат току-що дублираните анимации на Cartoon Network в приятната компания на Скуби Ду. Освен това, ще има викторина с въпроси и фантастични награди за най-големите фенове на канала!

Веселието ще продължи на 4 октомври от 11:30 часа, когато Цирк Cartoon Network се връща в Mall of Sofia за големия финал с Приключения в кухнята на Чаудър в приятната компания на Ути Бъчваров и Албена Михова!

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър