Актуално Какво ще се случи...

„Семейството“, сезон 2, еп. 3: Девин напуска Аслан, след като разбира истината!

Добави коментар

Девин напуска Аслан, след като разбира ужасяваща истина за себе си! Аслан страда и не може да мисли за нищо друго, освен че Девин заминава за Англия. Разберете още какво ще се случи в сезон 2, еп. 3 на турския сериал „Семейството“, който може да гледате на 11 юли от 21:30 часа по bTV Story.

В сезон 2, еп. 1 и 2 на турския сериал „Семейството“ Аслан се опитва да събере разделеното си семейство, като купува яхтено пристанище, за да започне нова страница в живота си. Девин, от друга страна, е решена да сложи край на брака си с Аслан след цената, която е платила и наема адвокат, за да се разведе. Аслан не може да се откаже от Девин и се опитва се опитва да я убеди да бъдат отново семейство и да излекува раните ѝ.


НА КРАТКО какво се случва в сезон 2, епизод 3 на турския сериал „Семейството“, който може да гледате всяка делнична вечер от 21:30 часа по bTV Story

Аслан моли Девин за още един шанс.

Девин напуска Аслан, след като разбира ужасяваща истина за себе си!

Девин решава да замине за Англия. Работата е там, че това пътуване и заетостта в най-добрата лондонска клиника са организирани от Хюлия, за да държи Девин далеч от Аслан. Девин е наясно с това и въпреки това приема да замине.

Аслан страда и не може да мисли за нищо друго, освен че Девин заминава.

Адвокатът на семейство Сойкан идва при Аслан и му съобщава, че семейство Сойкан е обвинено в пране на пари и скоро полицията ще се заеме с него.

Вечерта Аслан иска нов шанс от Девин. Той ѝ казва, че може отново да имат дете и ще станат семейство. Девин и Аслан прекарват нощта заедно.

На сутринта Девин получава окончателните резултати от изследванията си. Лекарят ѝ съобщава по телефона, че тя вече няма да може да забременее.

Девин решава да напусне Аслан, тъй като той заслужава семейство с деца. В същото време Аслан получава обаждане от Тургут. Той му съобщава, че Девин ще се замине с Илкай в Лондон, а г-жа Хюлия е платила голяма сума на Илкай.

Девин опакова вещите си и напуска Аслан.

-Никъде няма да ходиш! – опитва се да я спре Аслан.

-Това е най-добрата клиника в Лондон! Шансът е уникален! – заявява Девин. Вече не мога да работя тук! Заради видеото хората се страхуват от мен!

-Знаеш ли, кой ти даде тази възможност да заминеш за Лондон?

-Да, знам, майка ти! Тя за първи път прави нещо добро за мен! Затова ме остави да си тръгна! Махни се от пътя ми!

-Тук има нещо друго! Кажи ми истината? – настоява Аслан.

-Истината е, че те напускам! – отвръща Девин, която си взема куфара и напуска Аслан.

Девин казва на Лейля истината, заради която заминава, че не може да роди дете на Аслан, което той така иска. Тя моли сестрата на Аслан да не казва на никого, като казва, че за това знае само тя и баща ѝ.

Лейля споделя на Девин, че Хюлия е искала да я сплаши, за да я върне в имението с децата, но тя няма намерение да се предаде. Девин казва, че много е искала вчера да види физиономията на Хюлия.

Девин се сбогува с всички. С Лейля и децата ѝ. С Джихан.

В същото време Хюлия обвинява дъщеря си пред приятелки, че една бивша наркоманка и алкохоличка не можа да се грижи за внуците ѝ. В този момент идва Аслан и тихо на ухото на майка си казва, че не е добър като Лейля и ще изгори до основи имението, ако не дойде веднага да поговорят.

Аслан пита майка си, защо му причинява всичко това, след като твърди, че го обича. Защо е уредила Девин да замине за Англия?

-Ти само го каза, ако не спечелиш любовта на семейството, приеми омразата! – казва Хюлия. -Мрази ме колкото искаш! В момента те боли и ще те боли още повече! И не само теб, но нея също! Мога да се обадя и да го откажа, но ще има ли разлика? Ще промени ли нещо? Не се измъчвайте един друг! Аз преживях същото с баща ти! Загубих семейството си, невинността си и себе си! Не искам да изгубя и теб и историята да се повтори! Няма да го позволя!

-Мамо, не се притеснявай, вече няма да загубиш никого! От днес нататък семейството ще става все по-близко! Все едно е дали от любов или омраза!

Искоч и Тургут намират мястото, където живее Толга. Но Толга успява да се измъкне от тях. Толга е преследван и от Джихан, но Джихан го залавя. Толга разкрива, че е откраднал парите от фонда на Хюлия, като е използвал фалшиви документи, а също и че Иляс е жив.

Аслан страда в новия си офис на пристанището. Той не може да мисли за нищо друго, освен че Девин заминава.

Адвокатът на семейство Сойкан идва при Аслан и му съобщава, че семейство Сойкан е обвинено в пране на пари и скоро полицията ще се заеме с него. Той измисля страхотен план.

Девин се сбогува с майка си и сестра си. Тя отива на летището с Илкай. Илкай е щастлив, тъй като е влюбен в момичето. Но Девин спира колата и сваля приятеля си.

-Заминавам за Англия сама, без теб. Предай поздрави на госпожа Хюлия!

Работата е там, че това пътуване и заетостта в най-добрата лондонска клиника са организирани от Хюлия, за да държи Девин далеч от Аслан.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Семейството

„Семейството“, сезон 2, еп. 7: Девин се връща в имението на Сойкан!

„Семейството“, сезон 2, еп.6: Толга е мъртъв, а Лейла е обвинена в убийството му

„Семейството“, с.2, еп.5: Хюлия е свалена от трона!Девин бяга, Аслан я преследва

„Семейството“, сезон 2, еп. 4: Девин си отмъщава на Сойкан, а Аслан я отвлича!

„Семейството“, сезон 2, еп.1 и еп.2: Аслан се опитва да си върне Девин!