Актуално Какво ще се случи...

„Семейството“, сезон 2, еп.1 и еп.2: Аслан се опитва да си върне Девин!

Добави коментар

Аслан се опитва да събере разделеното си семейство, като купува яхтено пристанище, за да започне нова страница в живота си. Девин, от друга страна, е решена да сложи край на брака си с Аслан след цената, която е платила и наема адвокат, за да се разведе. Аслан не може да се откаже от Девин и се опитва се опитва да я убеди да бъдат отново семейство и да излекува раните ѝ. Разберете още какво ще се случи в сезон 2, еп. 1 и еп. 2 на турския сериал „Семейството“, който може да гледате всяка делнична вечер от 21:30 часа по bTV Story.

На финала на сезон 1 на турския сериал „Семейството“ всички разбират, кой е незаконният син на семейство Сойкан. Годежът между Ягмур и Его се проваля. Девин стреля в Джихан.


НА КРАТКО какво се случва в сезон 2, епизод 1 и епизод 2 на турския сериал „Семейството“, който може да гледате всяка делнична вечер от 21:30 часа по bTV Story

След като масата на Сойкан е унищожена, Аслан се опитва да събере разделеното си семейство, като купува яхтено пристанище, за да започне нова страница в живота си.

Девин, от друга страна, е решена да сложи край на брака си с Аслан след цената, която е платила и наема адвокат, за да се разведе.

Аслан не може да се откаже от Девин и се опитва се опитва да я убеди да бъдат отново семейство и да излекува раните ѝ. На Девин обаче ѝ е трудно да забрави цената, която е платила за тази любов. Дали ще даде още един шанс на любовта?

Лейла разбирайки, че иска Хюлия да ѝ вземе децата се опълчва на майка си.

Джихан, който е научил, че е живял в лъжа в продължение на години, се изправя срещу Хюлия Сойкан с пълна сила. От този момент нататък той е решен да накара семейството си да плати за всичко, което му е било откраднато!

Новият сезон на турския сериал „Семейството“ започва с откриването на яхтеното пристанище от Аслан, който изнася реч пред гостите и медиите. Аслан казва, че семейството е най-важното нещо.

На церемонията по откриването на пристанището присъстват всички от семейство Сойкан, с изключение на Девин. Един журналист пита каква Аслан, как върви брака му с г-жа Девин?

-Девин в момента е затънала до шия в работа. Тя наистина искаше да дойде тук, но е много заета. С брака ни е всичко наред! - заявява Аслан.

През тези два месеца Лейла се развежда с Толга и се изнася от имението заедно с децата си.

В същото време Девин е в кабинета на адвокатката Серап.

-Искам да се разведа! – казва Девин. -За два месеца бях при дванадесет адвокати.
-Ако наистина искате развод, тогава трябва да ми кажете истината. Страхувате ли се? – пита адвокатката.

Действието се връща назад. Девин си спомня как е стреляла в Джихан, за да спаси съпруга си. След това отива заедно с ранения Аслан в болницата. Там ѝ прилошава и в крайна сметка губи бебето си.

Девин е оправдан за това, че е стреляла в Джихан, тъй като тя е защитавала мъжа си. След делото Девин изпада в дълбока депресия и взема лекарства.

Действието се връща в сегашно време. Серап обещава на Девин, че разводът ѝ ще се случи.

В същото време в интернет е пуснат видеоклип от кървавата нощ на Сойкан, в който се вижда как Девин стреля по Джихан. Някой е пуснал в интернет запис от охранителните камери на имението.

По време на церемонията за откриването на яхтеното пристанище новината се разпространява навсякъде.

Междувременно Девин пътува с ферибота. Всички хора наоколо са шокирани от тази новина. Хората седят настрана от Девин.


В имението семейството обсъжда кой може да е пуснал видеото от онази нощ. Всеки член на семейството подозира другия. Всъщност това е направила Толга, който е изпратил видеото на Иляс.

Разбираме, че Джихан също е жив. Камерата ни показва как Джихан минава през метален детектор и показва на охраната снимка на куршум, забит в гръбначния му стълб.

В същото време Девин е на път да замине за Измир. Тя се отказва от терапията:

-Терапията няма да помогне. Трябва да страдам, за да се преродя сама! - казва Девин.

В Измир Девин се настанява в хотел и се разхожда.

По това време Хюлия идва при Илкай. Тя му съобщава, че е намерил работа за Девин в престижна клиника в Лондон. И Илкай ще замине с нея.

На Аслан съобщават, че Девин е напуснала Истанбул. Аслан тръгва, за да я върне.

Междувременно Девин се забавлява, както може: прави си временна татуировка, пие много и танцува в един бар. Докато танцува, тя вижда, че Аслан я наблюдава. Но като излиза на кея, момичето не намира никого.

Девин заспива на шезлонг край морето. На сутринта, като се събужда, забелязва, че някой я е покрил с одеяло.

В хотела Девин се чуди защо навсякъде е празно. Сервитьорът ѝ казва, че някакъв мъж е резервирал на гостите круиз, затова всички са напуснали. Този човек е Аслан Сойкан.

Аслан и Девин разговаря, той иска да върне Девин. Но тя му отвръща:

- Не можах да стана, дори майка с теб! Мисля, че е по-добре да приключим с това тук!

Девин си тръгва, но Аслан не се отказва. Той заема стаята в съседство с тази на съпругата си. По-късно, когато Девин излиза на разходка, тя вижда Аслан да играе табла със сервитьора на входа.

Серап, адвокатката на Девин, се среща с Джихан. Момичето го моли да свидетелства в съда в полза на Девин.

По-късно, когато Джихан преминава на страната на Иляс и Серап също е с тях.

Разбираме, че Серап е дъщеря на Иляс.

Девин се запознава с момиченце, което е избягало от дома си. Аслан се присъединява към тях. Момичето се казва Хюлия и е избягало от сватбата на брат си, тъй като той се жени за момиче, което не е подходящо за него. Хюлия много прилича на съименничката си, тя също смята, че семейството трябва да обича само нея.

Девин получава обаждане от баща си Ергюн. Те разговарят за тестовете на Девин. Девин благодари на баща си. Ергюн ѝ съобщава, че Девин е имала инфекция на матката след аборта и вероятно Девин няма да може да има повече деца.

Аслан и Девин решават да заведе момичето на сватбата. Малката Хюлия се сдобрява с брат си, а Девин и Аслан остават на сватбата и си прекарват чудесно.

В края на сватбеното тържество се стреля с пистолети във въздуха. Девин получава пристъп на паника и бяга.

В същото време Екрем страда за Ягмур.

Ягмур, между другото, си е намерила прилична работа, дава под наем имоти в малък офис. От друга страна, Еко пие през всичките тези два месеца.

Вечерта той идва в офиса, за да поговори с Ягмур, но тя му казва, че всичко е приключило и си има гадже.

Гаджето се оказва шефът на Ягмур, той просто се заиграва с Ягмур, за да може да помогне на Ягмур да се отърве от Екрем.

Полицията идва в дома на Лейла. Връчват ѝ призовка за дело, на което ще се разглежда въпроса за попечителството над децата ѝ. Защото Хюлия смята, че Лейла не е способна да бъде майка..

Лейля отива на благотворителното събитие организирано от Хюлия. Хюлия държи реч, а след това Лейла излиза на сцената. Тя разказва на всички каква майка е Хюлия.

-Знаете ли на какво, освен на други неща, ме научи майка ми? - Да мълча! Защото ме е страх от теб, мамо. Ти ме научи на всичко чрез заплаха. Мълчах от страх, но край! Няма да ти дам децата си! Долу ръцете от децата ми! Кълна се, че ще те съсипя! – заявява Лейла и си тръгва.

Бясна Хюлия напуска събитието. Ибрахим тръгва след нея и я пита, къде е тръгнала и какво ще прави, но тя не му отговаря и се качва в колата си.

-Отиваме у Лейля! – нарежда Хюлия на шофьора си.

Камерата ни показва, че на мястото на шофьора на Хюлия е Джихан.

Хюлия се обажда на някой и му казва, че не знае как, но ще сложи край на това, защото внуците ѝ не могат да живеят с тази жена!

Хюлия се оглежда и казва на шофьора, че греши пътя.

-Кога сме вървели в правия път? – пита Джихан.
-Джихан?! – изненадана е Хюлия.
-Да Джихан! Стар син, нов враг! Джихан!

Хюлия му нарежда да спре колата и ядосана го пита какво иска.

-Какво искам ли? – пита Джихан. -Искам да знам, защо съсипа живота ми?

Хюлия го пита как точно му е съсипала живота, че го е отгледала като роден син, а той какво направил прострелял сина ѝ. Джихан пита Хулия, дали е готова да отидат в ада и настъпя газта и преди да се блъснат в стената, която се издига пред тях, Хюлия му крещи да спре. Джихан спира на сантиметри от дебелата стена.

Шокирана Хюлия слиза от колата.

Джихан се приближава до нея и ѝ казва, че ще ѝ се прииска да не е спирал, да е била умряла тук и сега и заявява:

-Ще взема властта и парите ти! Ще ти взема всичко, което имаш! А, след това ще останеш бедна и безсилна жена! Ще умреш в скапа, мизерен старчески дом в скапано продънено легло, което смърди на лайна! Добре дошла в ада, Хюлия Сойкан!

Джихан целува Хюлия по челото.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Семейството

„Семейството“, сезон 2, еп. 7: Девин се връща в имението на Сойкан!

„Семейството“, сезон 2, еп.6: Толга е мъртъв, а Лейла е обвинена в убийството му

„Семейството“, с.2, еп.5: Хюлия е свалена от трона!Девин бяга, Аслан я преследва

„Семейството“, сезон 2, еп. 4: Девин си отмъщава на Сойкан, а Аслан я отвлича!

„Семейството“, сезон 2, еп. 3: Девин напуска Аслан, след като разбира истината!