Актуално Какво ще се случи...

„Семейството“, финал на сезон 1: Ужасните тайни на семейството излизат наяве!

Добави коментар

Всички разбират, кой е незаконният син на семейство Сойкан. Годежът между Ягмур и Еко се проваля. Девин стреля в Джихан. Разберете още какво се случи на финала на сезон 1 на турския сериал „Семейството“, който може да гледате всяка делнична вечер от 21:30 часа по bTV Story.

НА КРАТКО какво се случи на финала на сезон 1 на турския сериал „Семейството“, който може да гледате всяка делнична вечер от 21:30 часа по bTV Story.

Всички разбират, кой е незаконният син на семейство Сойкан.

Годежът между Ягмур и Еко се проваля.

Девин стреля в Джихан

Иляс, който планира да убие Аслан след решението на Хюля, се сблъсква с голяма изненада.

Иляс, който планира да убие Аслан след решението на Хюля, се сблъсква с голяма изненада.

В една изоставена фабрика. Под заплахата на дулото на пистолет Аслан се появява пред Иляс. Аслан благодари на Иляс, защото благодарение на него са станали едно семейство.

Действието на сериала се връща назад и разбираме за последните събития. Хулия разговаря с Иляс по телефона и избира: Аслан ще бъде жертвата. И сега виждаме, че Аслан също е в стаята. Това е техният план.

Иляс казва на Аслан:

-Ако наистина бяхте семейство, нямаше да има тайни между вас. И нямаше да ви се налага да жертвате никого!
-Никой обаче не е жертвал никого в действителност. Ти не познаваш майка ми добре! - отвръща Аслан.
-Не, не ти не я познаваш добре. Не съм искал от нея да избира между синовете си. Помолих я да избира между родния си син или осиновения - пояснява Иляс.

В момента, в който Иляс се кани да застреля Аслан, Джихан застрелва Иляс. Избухва престрелка.

Ибрахим се присъединява към Сойкан.

Аслан е прострелян в ръката.

Враговете са мъртви.

Фабриката е подпалена.

Девин, която научава, че мъжът, когото обича, е изправен пред смъртта, казва на Аслан, че е бременна. Аслан е много щастлив от новината, но Девин е ре...

Девин, която научава, че мъжът, когото обича, е изправен пред смъртта, казва на Аслан, че е бременна. Аслан е много щастлив от новината, но Девин е решена да не ражда това бебе.

Раненият Аслан е откаран в имението, където вече го чака лекар. Девин се разплаква от облекчение, че мъжът ѝ е жив. Аслан съобщава, че Иляс е мъртъв. В моргата потвърждават смъртта му.

Каймет (майката на Иляс) се обажда на Хюлия и я заплашва! Също така ѝ напомня, че тя също знае за тайната за осиновения ѝ син.

Аслан тайно взема ДНК на Джихан по време на престрелката във фабриката. В крайна сметка думите на Иляс го карат да заподозре майка си. А освен това Девин му спомена, че баба му си е спомнила за осиновения син на Хюлия, само че не иска да каже кой е той.

Девин казва на Аслан за бремеността си. Освен това тя казва, че не може да роди детето си в такова семейство. Аслан моли да отложат решението с няколко дни. А през това време той ще покаже на жена си, че е възможно да се роди и отгледа дете и в тяхното семейство.

-Добре, Аслан, можеш да правиш каквото си искаш. Но, аз няма да променя решението си! – казва Девин.

На масата бабата на Аслан е притеснена, че внукът ѝ едва не е бил убит. Тя изпада в емоционално състояние и говори за миналото на Юсуф, за бебето и за убийството на родителите му. Бързо я отвеждат в стаята ù. По-късно Хюлия посещава Сехер и я заплашва да мълчи.

Ягмур и Екрем се подготвят за годежа си. Ягмур много иска Еко да поиска ръката ѝ от баща ѝ. Девин обещава да говори с баща им да дойде на годежа.

На следващия ден Девин отива да се види баща си. Тя го моли да дойде на годежа, но той отказва. Девин не смее да каже на Ягмур за отказа на баща им, затова я лъже, че баща ѝ се е съгласил да дойде.

Аслан получава документите с резултатите от ДНК изследването.

-Не са открити съвпадения между двата ДНК теста.

Хюлия пристига да се види Каймет, майката на Иляс. Хюлия също така заплашва Каймет с отмъщение срещу останалите ѝ роднини.

-Иляс е мъртъв, Каймет. Сега няма кой да защити семейството ти - казва Хюлия.

Аслан идва при Джихан с ДНК теста. Но мъжът не иска да знае за резултатите и къса плика. Аслан дава бизнеса на Джихан и му казва, да прави с него, каквото иска.

-Аз така или иначе съм ти по-голям брат! - отвръща Джихан.

Аслан пристига в имението. Той провежда труден разговор с майка си Хюлия, като ѝ показва резултатите от ДНК теста.

В този момент баба Сехра казва на Девин, че Джихан е осиновеният син.

Джихан събира парчетата от скъсания документ и научава истината за себе си. Той се смее. В края на краищата тази, която е боготворял, не е неговата майка.

Аслан обвинява майка си в тайни и заедно с Девин напускат имението. Връщат се на брега на морето и си спомнят деня, в който са се срещнали за първи път. Аслан си спомня и за своето детство, че неговият герой е бил Джихан. Той е искал да бъде като него във всичко.

-Ние се превърнахме в самотни момчета, които не бяха никак обичани - казва Аслан

Междувременно Каймет е заведена в чужда къща, там в една стая се среща сина си. Иляс е жив. Той чака да се възстанови и да потърси отмъщение.

На Джихан се обажда човекът на Иляс и му разказва цялата истина за родителите на Джихан. Оказва се, че Юсуф е убил бащата на Джихан преди много години и е позволил на бременната му жена да роди син си, а след като ражда, той убива и нея.

Минали са три дни.

Всички се подготвят за годежа на Ягмур и Екрем.

Аслан принуждава бащата на Девин и Ягмур да дойде на годежа. Той се провежда в къщата на Неше. Там пристига и Хюлия. Ергюн се напива. Неше отвежда Ягмур в една стая и я моли да не се омъжва за шофьора, защото той не е подходящ за нея.

В това време при тях влиза Екрем. Той съобщава на Ягмур, че роднините му няма да дойдат, тъй като Хюлия им е разказала за предишния живот на Ягмур. Майката на Екрем няма да даде благословията си за годежа им, което означава, че Еко няма да може да се ожени за нея.

Пияният Ергюн разкрива, че дъщеря му Девин е бременна. Хюлия е вбесена.

-Това момиче не може да бъде твоето семейство! Аз съм твоето семейство! Ти дори не я обичаш. Ако някога трябва да обичаш някого, аз ще ти го кажа сама! – заявява Хюлия.
-Скъпа мамо, имаш нужда от лечение! – отговаря ѝ Аслан.

Тогава Хюлия казва на Аслан, че Девин тайно провежда сеанси с Джихан.

Аслан е разочарован от съпругата си, той побягва.

Девин тича след него.

Джихан гледа видеоклип, в който Юсуф се разкайва за стореното. Джихан е изпълнена с омраза.

Джихан отива в имението. Той иска да изгори къщата. Аслан също отива там. Девин тръгва след мъжа си. В имението Аслан и Джихан се сбиват. По време на боя масата на баща им е разбита, а фотографията на Юсуф пада.

Джихан намира пистолет и прострелва Аслан в рамото. Планът му е първо да убие брат си, а след това да застреля себе си.

Отново се чува изстрел. Това е Девин, който прострелва Джихан в гърба.

Двамата братя лежат на счупената маса, докато не губят съзнание.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Семейството

„Семейството“, сезон 2, еп. 7: Девин се връща в имението на Сойкан!

„Семейството“, сезон 2, еп.6: Толга е мъртъв, а Лейла е обвинена в убийството му

„Семейството“, с.2, еп.5: Хюлия е свалена от трона!Девин бяга, Аслан я преследва

„Семейството“, сезон 2, еп. 4: Девин си отмъщава на Сойкан, а Аслан я отвлича!

„Семейството“, сезон 2, еп. 3: Девин напуска Аслан, след като разбира истината!