Архив Big Brother

Семейство Милеви изгонени от къщата на Big Brother Family

Добави коментар

Семейство Милеви изгонени от къщата на Big Brother Family. Начало на операция „Спасението на семейство Качанови”.

Извънреден Live, който ще разкрие
цялата истина за Давид и Елеонора


Първото семейство изгонено от Big Brother Family са Боян и Боряна Милеви. Те напуснаха къщата завинаги след като 67,2% от зрителите на Нова телевизия дадоха своето НЕ за този семеен модел. Милеви очевидно не покриват 7-те критерия за семейно щастие, които феновете на Big Brother определиха в сайта.

Черната овца в семейството е Боряна, която събра 40,9% от негативния вот за тях. Въпреки че Милеви показаха сплотеност и взаимодопълване на две противоположности, това не беше достатъчно, за да останат в къщата. Тяхната връзка е основана на физическото, а не на духовното привличане, а зрителите не видяха безусловно раздаване на партньорите един към друг.

За себе си Боян и Боряна казаха, че са естествени, истински, отговорни и борбени хора, но явно това не беше достатъчно на феновете на предаването. След спорно разглеждане под микроскоп на предимствата и недостатъците на номинираните, присъдата бе произнесена. В името на шоуто, зрителите избраха в къщата да остане семейство Чипеви - майстора на купона и интригата Павлин и мълчаливата му, крайно търпелива съпруга Сашка.

Защитниците на Павлин и Сашка

Защитниците на Павлин и Сашка бяха по-приказливите в студиото на Big Brother Live и изпълниха своята мисия.

Съдниците Латинка Петрова и Генчо Генчев


Според Генчо Генчев, един от съдниците на оспорвания „двубой”, Боян и Боряна бяха по-колоритните личности. Но както Латинка Петрова, другият съдник, каза, хората избраха народностния тип мъж и жената, която носи в себе си велика драма.

Ванеса и Цветелин


„Big Brother – Истината” с Ива и Цветелин...

Събота вечер се превърна във вечерта на тежките признания за зрителите на Нова телевизия. Този път „Big Brother – Истината” ще ни покаже скритите тайни на Ива и Цветелин.

Никой не може да излъже детектора! Разкритията на полиграфа и какво си казаха двамата бивши партньори гледайте събота вечер в 20:00 часа по Нова телевизия. Колко състояния и настроения може да смени неуравновесения Цветелин?!


Давид и Елеонора

Цялата истина за Давид и Елеонора...
Някои напускат къщата, а за други сериалът на живота продължава. Драматични събития сполетяха семейството на Давид и Елеонора. Освен гостуването на свекървата Дамитрийка и обожателя на Елеонора - Николай, двамата разбраха скандални истини един за друг пред детектора на лъжата, които разтърсиха връзката им.

Горчивите тайни, които Елеонора е крила дълбоко, а Давид никога не бе чувал, гледайте в извънредното предаване на „Big Brother – Истината” в неделя от 20:00 часа по Нова телевизия. Този ексклузивен епизод е свързан с цялата история на семейство Качанови и е истинската причина за предложението, което Big Brother отправи към тях.

Под влиянието на емоциите и истините, които излязоха след полиграфа,  Давид и Елеонора изказаха желание да напуснат шоуто. Това предизвика Big Brother да постави началото на операцията „Спасението на семейство Качанови”.

За да решат проблемите си, Big Brother дава възможност на Давид и Елеонора да напуснат къщата за този уикенд. Двамата наистина имат нужда да съберат мислите си! Те ще прекарат време насаме с дъщеричката си Анжелина на специално място, осигурено от Big Brother.

Неустоимото предложение е последен шанс за Давид да спечели сърцето и ръката на любимата си. Понеделник ще разберем как са изкарали двамата заедно и имат ли бъдеще или не. На сцената на Big Brother Live семейство Качанови ще кажат своето окончателно решение.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър Фемили , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала