Актуално Други

Семейство Адамс отново идва на малкия екран

Добави коментар

Тим Бъртън, известен със своите мрачни филми, работи по нов сериал за Семейство Адамс.

Тим Бъртън, известен със своите мрачни филми, работи по нов сериал за Семейство Адамс. Ексцентричният режисьор ще бъде изпълнителна продукция и евентуално ще режисира всички епизоди. Това ще е първият игрален сериал, по който работи Бъртън.

 

Семейство Адамс е перфектно за Бъртън, чийто визуален и разказен тон е тъмно комичен.  Интересно е също, че той е избрал да направи телевизионен сериал, след като преди десетилетие се опита да направи филм за мрачната фамилия. Той явно вярва, че има какво още да каже за семейството. Тим Бъртън също така трябваше да застане начело на филма за фамилията с участието на Раул Джулия и Анжелика Хюстън през 1991, но беше принуден да откаже поради конфликти с графика на „Батман се завръща”. Номинираният за Оскар писател - режисьор е получил много признания през годините за тъмна атмосфера в творбите си, включително в “Бийтълджус”, “Едуард Ножиците ” и “Тъмни сенки”.

 

Според Deadline, поредицата за комично-мрачното семейство ще се фокусира върху дъщерята Уенсдей Адамс. Сериалът ще бъде игрален и ще се развива в настоящето.

 

Добави описание

 

Историята за семейството Адамс, измисленото семейство, създадено от американския карикатурист Чарлз Адамс през 1938 г., е има редица екранни адаптации през годините, включително два игрални телевизионни сериала; филми с участието на Раул Джулия, Анжелика Хюстън и Кристофър Лойд; и наскоро анимационен филм, чието продължение излиза през 2021.

 

Добави описание

 

Алфред Гоф и Майлс Милар ще бъдат главни сценаристи на сериала и ще служат като шоуранъри, както и изпълнителни продуценти заедно с Бъртън.

 

Сериалът все още не е купен от телевизионен канал или стрийминг услуга, но за момента има няколко купувачи, които наддават за него, включително Netflix, който според Deadline е фаворита.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стрийминг , Семейство Адамс

Warner Bros. отменя филма “Батгърл"

Дисни+ разработва адаптацията на "Ерагон"

Нов трейлър на The Lord of the Rings: The Rings of Power

​Aнимационният сериал „Първобитно“ с втори сезон в HBO Max​

Нов трейлър на The Lord of the Rings: The Rings of Power