Филми Криминални

Семеен сблъсък

Добави коментар

След развода на семейство Морисън, единадесет годишният Дани се затваря в себе си и изгражда защитна стена от лъжи за да се предпази от заобикалящата го действителност.

Domestic Disturbance - САЩ, 2001
Криминална драма

Режисьор: Харолд Бекер
В ролите: Джон Траволта, Джеймс Лашли, Ребека Тилни, Винс Вон, Дебра Муни

Като всеки добър баща и Франк Морисън желае само най-доброто за сина си. Но след развода на семейство Морисън, единадесет годишният Дани се затваря в себе си и изгражда защитна стена от лъжи за да се предпази от заобикалящата го действителност. Франк и Сюзън обожават сина си и знаят, че под повърхността се крие чувствителната душа на момчето, копнееща за състрадание, разбиране и родителска обич. Но скоро досегашният живот на бившето семейство е на път да се промени – Сюзън приема предложението за брак на богатия индустриалец Рик Барнс, наскоро пристигнал в града.

Солидно обезпечен, Рик е в състояние да осигури на Дани живот, който Франк - строител на лодки, не би могъл. Раздиран от ревност, Франк по-скоро е готов да приеме новото положение в името на щастието на сина си. Но когато Дани започва да споделя с баща си тревожни истории за богаташа Барнс, Франк е раздвоен между отказа си да повярва на сина си и да приеме вероятността Барнс да е различен от човека за когото се представя...

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Семеен сблъсък , Джон Траволта

Работата с Джон Траволта е един от големите подаръци на съдбата за Кремена Халваджиян

Диваци | Savages (2012)

Свиреп и внушителен трилър „Диваци“ на Оливър Стоун