Лица За звездите

Селин Дион отново ще озвучи „Красавицата и звяра“

Добави коментар

Селин Дион изпълнява изцяло новата оригинална песен How Does A Moment Last Forever от саундтрака на "Красавицата и звяра"

Световно известната изпълнителка и носителка на пет награди „Грами“ Селин Дион ще запише изцяло новата оригинална песен How Does A Moment Last Forever, която ще влезе в саундтрака на едно от най-чаканите заглавия тази пролет – игралната версия на вечната класика на Дисни -  „Красавицата и звяра“. Песента е написана от осемкратния носител на „Оскар“ композитор Алън Менкен (Малката русалка, Аладин) и ветеранът и трикратен носител на „Оскар“ писател и автор на текстове Тим Райс (Цар Лъв, Евита). How Does A Moment Last Forever е пленяваща балада за важните моменти в живота, които трябва да уловим и запазим завинаги.

Селин Дион, която ще запише една от трите нови песни към филма, споделя:

„Да бъда част от оригиналния  „Красавицата и звяра“ беше магическо изживяване и за мен е чест да съм част и от този филм.“

Дион изпълни в дует с Пийбо Брайсън песента на Менкен и Хауърд Ашман Beauty and the Beast от оригиналната анимация на Дисни. Песента която мигновено се превърна в класика и беше наградена с „Оскар“, „Златен глобус“ и три награди „Грами“.

Менкен е автор и на музиката към предстоящата екранизация на класическата приказка, както и на новите версии на добре познатите ни от оригинала песни, които той и двукратният носител на „Оскар“ Ашман написват за класическата анимация.

  • Саундтракът към  „Красавицата и звяра“ ще направи своята премиера седмица преди филмът да покори кината - на 10 март.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ЗА Историята и героите в „Красавицата и звяра“ >>>

Красавицата и звяра

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Селин Дион , Красавицата и звярът , Ема Уотсън

Интервю с канадската актриса Кристин Крюк

Първи трейлър на филма "Красавицата и Звярът"

Красавицата и звярът

Филми и концерти в празничната програма на БНТ

Селин Дион