Лица Изпълнители

Селин Дион

Добави коментар

Животът на Селин Дион прилича на приказка. Тя е суперзвезда, истинска поп дива, която е открила своя принц, с когото заживели щастливо.

Селин ДионЖивотът на Селин Дион прилича на приказка. Тя е суперзвезда, истинска поп дива, която е открила своя принц, с когото заживели щастливо.

Селин Дион
може и да не притежава класическата красота на принцеса от приказките, но гласът ѝ е спечелил любовта и възхищението на милиони почитатели.

С хитове като „Beauty and the Beast”, „I'm Your Lady”, „My Heart Will Go On”, Селин е доказала, че е изключително въздействаща и завладяваща певица, и до днес има продадени над 100 милиона копия.

Въпреки огромния талант и успехи, животът ѝ не винаги е бил лесен.
Тя е най-малкото от 14 деца в музикантско семейство и е израснала в бедност в предградията на Монреал.

На 12-годишна възраст родителите ѝ написват песен за нея, която тя изпява с такава и жар, че те изпращат записа на Рене Анджелил, популярна фигура сред мениджмънта на канадската музика.

Селин ДионБлагодарение на Рене, Селин придобива известност в цялата френскоговоряща провинция Квебек. Като тийнейджърка тя научава английски език и променя стила си, така че да е подходящ за международна аудитория. На всяка крачка Селин Дион жъне успехи и скоро е определена за една от най-търсените изпълнителки на поп сцената.

Наистина пътят ѝ към звездната слава е леката част от живота й, тъй като безкрайният талант, стремежът и амбицията не са я напускали.
Но трудностите я застигат в личен план и тя е принудена да се бори с много проблеми и нещастия. Първо, като се омъжва за Анджелил, който е с 26 години по-възрастен от нея, и избирайки да се оттегли от шоубизнеса в края на 1999 г., за да се грижи за него, докато се възстановява от рак.

Малко по-късно тя се завръща в света на музиката с шоу в „двореца Цезар” в Лас Вегас. Тя и Рене са щастливи родители на момченце, а благодарение на настоящия си график, Селин има възможността да остави за малко настрана световните турнета и да посвети времето си на скъпоценното си семейство.

Специалният двучасов биографичен филм
ще ни отведе зад кулисите на грандиозното шоу „New Day” на певицата в „двореца Цезар” и ще фокусира вниманието върху това защо и как тя продължава да докосва и завладява сърцата и умовете на милиони фенове по света.

Zone Club
4 и 21 август, петък, 22:00
(Повторения, 16 и 23 август, неделя, 21:10)

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Селин Дион

Селин Дион отново ще озвучи „Красавицата и звяра“