Лица За звездите

Селена Гомес пристигна с майка си в София

Добави коментар

Една от най-известните световни млади звезди Селена Гомес е в София от понеделник, но вместо с гаджето си - тийнидола Джъстин Бийбър, пристигна с майка си Аманда.
Една от най-известните световни млади звезди Селена Гомес  е в София, но вместо с гаджето си - тийнидола Джъстин Бийбър, пристигна с майка си Аманда. Тя ще се включи в снимките на новия холивудски филм у нас Get Away ("Бягството").

Заради него по същото време като Селена кацна и актьорът Итън Хоук. Той ще изиграе главната роля в продукцията. Той дойде сам и вече се подготвя за работата си на снимачната площадка.

По сценарий цялото действие ще се развива в София, макар само част от продукцията да се прави у нас.
Другите кадри ще се заснемат в Атланта и в тях ще се включи третото действащо лице в екшъна - Джон Войт. Бащата на Анджелина Джоли ще е злодеят във филма, но почитателите му тук няма да го видят отблизо, защото Войт ще работи по лентата само в САЩ.

Ролята, която ще изиграе Селена Гомес  в Get Away образът ще е много по-различен от всичко, което е правила досега.
Тя ще играе дъщерята на американски банкер, който е изпратен да работи в София. Екипът ще снима в Киноцентъра и по софийските улици, но основно нощем. Той беше тук и в края на миналата година. Тогава засне каскади в центъра на столицата. Автомобили фучаха пред НДК, по "Раковски", "Дондуков" и "Цар Освободител".

Итън Хоук  и Селена Гомес ще останат в София около 3 седмици.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Селена Гомес

Афтършок - премиера 17 май 2013 г.