Актуално Какво ще се случи...

Секссимволът Къванч Татлъту в турския сериал „Север Юг”(Kuzey Guney)

1 коментар

Сексимволът Къванч Татлъту се завръща в хитовия турския сериал „Север Юг”(Kuzey Güney)

Сексимволът Къванч Татлъту се завръща  в хитовия турския сериал „Север Юг”(Kuzey Güney)

Любимецът на зрителките Къванч Татлъту - звездата от „Перла” и „Забраненият плод”  се завръща в една история за голяма тайна, която отдалечава двама братя един от друг, а в същото време е и единствената останала причина, която ги събира.

Телевизионната сага „Север Юг”(Kuzey Güney) стартира в южната ни съседка през 2011 г. и безапелационно жъне огромен успех сред зрителите.

Секссимволът Къванч Татлъту  в турския сериал „Север Юг”(Kuzey Guney) по bTV

<<<РАЗГЛЕДАЙТЕ още снимки от турския сериал Север Юг (Kuzey Guney)>>>

 

Сериалът разказва за трудната битка за оцеляване в живота, която водят двама братя - Кузей („север” на турски) и Гюней („юг” на турски). Те имат различни амбиции и са поели по различни пътища. Единственото нещо, което ги обединява е любовта им към Джемре – момичето, в което и двамата са влюбени.

Къванч Татлъту свалил 13 кг за ролята си „Север Юг”(Kuzey Güney)>>>

Къванч Татлъту влиза в ролята на Кузей - смел, непокорен и спонтанен млад мъж, който не толерира несправедливостта. Един от пороците му е, че трудно контролира гнева си. Често оставя юмруците да говорят вместо него. Заради всичко това още от малък често има проблеми. Най-голямата мечта на Кузей е да стане военен и затова иска да учи във военна академия.

Брат му Гюней (Буура Гюлсой) е пълна негова противоположност. Той е спокоен, търпелив, не предприема действия без да обмисли нещата и се представя отлично в училище. Гюней работи усилено, за да може да напусне ограничения свят на баща си.

Добави описание

Събитието, което унищожава живота на двамата братя е преместването на Джемре (Йойкю Карайел) в квартала. Първоначално тримата стават близки приятели и прекарват по-голямата част от времето си заедно.

Един деня преди Гюней да се яви на изпит за университета, Кузей се е подготвил да признае на Джемре за любовта си към нея. Но тогава той разбира, че тя вече е направила своя избор, а именно да бъде с Гюней.

Добави описание

Развоя на събитията в онази нощ остава в тайна и става причина пътищата на двамата братя да се разделят.  След случилото се, Кузей влиза в затвора, а Гюней е приет в университета и пред него се разкриват нови хоризонти.

Четири години по-късно Кузей е освободен, но продължава да носи в себе си дълбоките следи на преживяното в затвора и тежестта на несправедливостта на раменете си. Когато се завръща у дома, всичко се е променило.

Гюней и Джемре правят планове за сватба. Същевременно Гюней следва пътя, който ще го отведе до мечтания богат живот. Със завръщането на Кузей всичко, което дотогава е вървяло по план, се променя.

Добави описание

Дали устремеността и амбицията на Гуней ще се превърне в завист и злоба?

Дали Кузей ще открие най-накрая мир и любов в живота си?

Отговорите зрителите ще научат от хитовия сериал „Север Юг” 

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Север Юг , Къванч Татлъту , Буура Гюлсой

Първи трейлър на новия сериал на Къванч Татлъту

ПРЕМИЕРА: Разтърсваща саможертва и отдаденост в турския сериал „Дъщеря ми“

Буура Гюлсой (Buğra Gülsoy)

Къванч Татлъту се ожени В Холандия

Иво Аръков партнира с Къванч Татлъту в новия турски сериал „Ирония на съдбата“