ТВ анонси Нова ТВ

Секси агентка от ЦРУ влиза в ефира на Нова ТВ

Добави коментар

Тя е млада, секси, говори шест езика и от 12 септември ще може да я гледаме в премиерния за родния ефир сериал „Тайнствени афери” – всеки делничен ден по Нова ТВ от 22.30 ч.
Секси агентка от ЦРУ влиза в ефира на Нова ТВТя е млада, секси, говори шест езика и от 12 септември ще може да я гледаме в премиерния за родния ефир сериал „Тайнствени афери” – всеки делничен ден по Нова ТВ от 22.30 ч.

Тя е Ани Уокър – най-новият агент в централата на ЦРУ. В нейната роля ще видим Пайпър Перабо, която познаваме от „Грозна като смъртта”. Вместо зад бара обаче, тук тя ще трябва да се бори с лошите и да се справя със сложния, опасен и пълен с интриги свят на ЦРУ. Ани е една от най-добрите в учебната школа, но още преди да я е завършила, е избрана за агент. Защо обаче точно тя? Оказва, че причината не са само изключителните ѝ лингвистични умения, но нещо или някой от нейното минало, когото шефовете ѝ търсят.

Пайпър Перабо не е единственото известно лице в сериала – партньор в работата ѝ е Оги Андерсън (Кристофър Горам от „Грозната Бети” и „Островът на Харпър”), който ѝ помага да се адаптира и да навлезе по-бързо. Ще видим още Питър Галахар от „Кварталът на богатите” в ролята на Артър – директорът на Тайните служби в ЦРУ, както и Ан Дудек от „Д-р Хаус”, която тук играе по-голямата сестра на Ани.

Началото на вълнуващата екшън поредица ще бъде поставено от двучасов пилотен епизод на 12 септември от 22.30 ч.
, когато ще бъде първата ни среща с Ани Уокър и тайнствения свят на ЦРУ.

  Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Тайнствени афери