Актуално В програмата

Сексбомбата Анита Мейзер в „Нешоуто на Нед”

1 коментар

Сексбомбата Анита Мейзер в „Нешоуто на Нед”: Гърдите ми са най-големите в България
Сексбомбата Анита Мейзер в „Нешоуто на Нед”
Известната шоугърла и дизайнер от Лас Вегас Анита Мейзер ще видим в „Нешоуто на Нед” по GTV тази събота от 21:00 ч. От 10 години тя се подвизава САЩ, където има туристическа агенция. Предвижда да я развива заедно с Киро Скалата и да предлагат екскурзии за богатите българи.

За сексуалния си живот тя призна, че най-добрият секс в живота ѝ бил с американец, който при това е и много известен адвокат и често се появява по телевизията.

Анита е заснела фотосесия за «Плейбой», но броят все още не е излезнал. Убедена е, че в момента гърдите ѝ са най-големите в България. В тази връзка гостенката се похвали, че е виждала Памела Андерсън и че притежава по-хубав бюст от «спасителката на плажа». Нед, естествено, беше любопитен колко точно са големи гърдите ѝ и затова предвидливо си бе взел кантарче. Учудващо за неводещия бе мнението на Анита, че мъжете обръщали внимание на гръдната ѝ обиколка само в началото на секса. След това се разсейвали и премествали вниманието си върху други места.

Секс бомбата разказа надълго и нашироко и за живота си в Америка. Там тя се движела из доста ВИП среди. Дори била включена в т.нар. «ВИП листа» за партита, след като направила впечатление на няколко купона. В началото обаче ѝ било трудно да свикне с известните личности. Запознавала се е с Ал Пачино, Майк Тайсън и Денис Родман. Последният бил много груб с нея и направо ѝ предложил да правят секс.

В предаването в събота ще видим и една нова олимпийска дисциплина – Спускане със ски по бетонов възел. А в рубриката «Кой е по-по-хай» Анна-Мария и DJ Зюмбюл ще си поговорят за събитията от 11 септември.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Нешоуто на Нед

Искрен Пецов - последният гост в “Нешоуто на Нед” по GTV за този сезон

В "Нешоуто на Нед" по GTV гост ще бъде Евгени Минчев

Море от бисери с „Нешоуто на Нед” и Тримата умници

Жоро от Survivor и Филип от Островът на изкушението при Нед

Митьо Пищова в „Нешоуто на Нед”