Актуално В програмата

Сеизмограф на 25 октомври

Добави коментар

Тази седмица в „Сеизмограф” рубриката “Ребром” ще бъде посветена на шокиращата смърт на най-доверения човек на Ахмед Доган - Ахмед Емин.

Тази седмица в „Сеизмограф” рубриката “Ребром” ще бъде посветена на шокиращата смърт на най-доверения човек на Ахмед Доган - Ахмед Емин - и проекциите ѝ върху бъдещето на ДПС. Може ли етническа формация на радикалния ислям да измести движението - ще коментират близкият до партията на Доган проф. Людмил Георгиев и др. Илия Илиев, психолог на спецслужбите преди 1989-та година и активен интерпретатор на етнопроблематиката.

Сеизмограф на 25 октомври

Рубриката „Контра” взема повод от предстоящия Първи велик събор на българите по света, който се открива на 1 ноември във Варна, за да предостави терен на дискусията „Има ли държавна политика за 6 милиона наши сънародници в чужбина?”. В полемиката ще участват председателят на Българската академия за наука и изкуства (БАНИ) акад. проф. Григор Велев и бившият постоянен представител на България в ООН Стефан Тафров.

В зрителската рубрика „Хастар” ще гостува 33-годишният Емил Гиргинов от Стара Загора, който ще алармира за сериозните проблеми на библиотекарите у нас.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Сеизмограф

Светла Петрова аут от bTV. Предаването "Сеизмограф" отпада от програмата на телевизията.

Камен Костадинов гостува в „Сеизмограф” тази събота по bTV

Министър Нона Караджова за радиационната опасност - в „Сеизмограф”

Шокиращи разкрития за аферата с подслушването - в „Сеизмограф”, събота от 18.00 часа по bTV

Министърът на правосъдието гостува в „Сеизмограф” събота от 18.00 часа по bTV