Спорт Футбол

„Сега или никога” по РИНГ

Добави коментар

„Сега или никога” са озаглавени студията на телевизия РИНГ през идната седмица...
„Сега или никога” по РИНГ„Сега или никога” са озаглавени студията на телевизия РИНГ през идната седмица по повод предстоящия мач на националния отбор на България по футбол срещу Ирландия.

От понеделник до събота, идната седмица, спортната телевизия на България ще предложи на зрителите живи студия, в които водещите Йордан Георгиев и Борис Касабов, заедно с известни личности и футболисти, ще подгреят атмосферата за предстоящия мач от световната квалификация на България срещу  Ирландия следващата събота от 21:45 часа.

И до днес хората в България не спират да говорят за единайсеторката на Димитър Пенев, която прослави страната ни на световното първенство по футбол в САЩ през 1994-а година. 15 години по-късно момчетата на Станимир Стоилов имат шанса да се борят за класиране на световното първенство в Южна Африка догодина.

В ексклузивните студия личности като Димитър Бербатов, Стилян Петров, Борислав Михайлов, Наско Сираков, Валери Божинов и много други ще бъдат съпричастни към общата надежда за победа на трикольорите ни в събота.

Студията на РИНГ ще са със следните часове:

  • Понеделник - 20:00 часа
  • Вторник, Сряда и Четвъртък - 21:00 часа
  • Петък – 19:00 часа
  • Събота – преди и след мача на националите ни
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Сега или никога

Бойко Борисов гост в „Сега или никога” по РИНГ