Актуално В програмата

Седмица на прякорите в „Черешката на тортата”

Добави коментар

Следващата седмица на „Черешката на тортата” основателно може да наречем „Седмица на прякорите”.
Джаз и кулинарно околосветско пътешествие са другите изненади в предаването
Седмица на прякорите в „Черешката на тортата”

Следващата седмица на „Черешката на тортата” основателно може да наречем „Седмица на прякорите”. Причина за това дават домакините Локо, Среброто и Роро. За задълбочаване на великденското преяждане ще допринесат и жената на домоуправителя Милица Гладнишка и музикалният талант Теди Кацарова.

Началото ще постави половинката на Стенли, актрисата и певица Людмила Сланева – Локо. За нея зрителите ще разберат, че журналистиката всъщност е голямата ѝ страст. За да го докаже, тя ще приготви цял списък с въпроси не към кого да е, а към самия Бойко Борисов. С големи амбиции Локо ще влезе и в кухнята, където десертът усилено ще се опита да саботира домакинството й. За да бъде вечерта още по-звездна, ще има и истинска звездна изненада – астроном.

Във вторник тон за песен ще даде един от виновниците за музикалното явление „Братя Мангасарян” – Александър Сано – Среброто. Ястията му ще разпалят огън от любов на масата, където Роро Кавалджиев няма да свали очи от Милица Гладнишка. Финал на вечерта ще постави нечувана кавър версия на парчето „Бай Мангал” – дори Среброто няма да е сигурен дали той е писал тази песен.

В сряда зрителите ще гостуват на Роро Кавалджиев, който ще продължи да демонстрира особено отношение към Милица. Разбира се, специално отношение ще покаже и към фурната, а храната за тялото ще бъде сервирана и с храна за душата. Гостите ще релаксират с медитация и ще се нахранят с невъзможно вкусни блюда – уникална рецепта за бисквитена торта с круши, лимонова кола и специален елфически прах-изненада.

В четвъртък домакин ще бъде колоритната съседка от „Етажна собственост” Драмбозова, или Милица Гладнишка. Тя обаче не само няма да остави никого гладен, но ще разкрие и неподозирани таланти – ще приготви чудни манджи, ще реди шекспирови рими и ще пее невероятен джаз.

Седмицата ще приключи на гости у Теди Кацарова, която ще изненада с кулинарно околосветско пътешествие. Ястия от Ливан, Катар, Виетнам и Индонезия са само част от екзотичното меню. Вечерята ще наподобява приказка на Шехерезада, а домакинята ще постави рекорд не само по международен привкус на вечерта, но и по брой изненади.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Черешката на тортата

Споделени истории и неповторими вкусове в „Черешката на тортата“

„Черешката на тортата“ се превръща в симфония за сетивата

Артистичност и смели импровизации в „Черешката на тортата“

„Черешката на тортата“ се завръща с нов сезон

„Черешката на тортата“ поднася международни изкушения с много емоции