Актуално В програмата

Седми сезон на френската криминална драма „Профилиране“ започва тази вечер по AXN!

Добави коментар

Гледайте от 5 юни, всеки понеделник от 21:00 часа, по един от общо десетте епизода.

Клои Сен Лоран е полицейски профайлър и помага в разкриването на някои от най-заплетените криминални случаи, благодарение на необикновената си чувствителност, която ѝ помага да се прокрадва в съзнанията както на убийците, така и на техните жертви. Тя е много мила, облича се в ярки цветове, изглежда крехка и уязвима, но всъщност е изключително умна и е брилянтен профайлър.

 

Добави описание


Както се беше заканила преди време, актрисата Одил Вилмен напуска сериала във втори епизод на 7-ми сезон. Минаха 2 години, откакто тя обяви намерението си да се оттегли, така че този факт не е изненада за феновете на сериала, защото те знаеха, че тя ще си тръгне, но не знаеха как точно ще го направи.

 

Добави описание

 

Напускането си Одил Велмен обяснява така: „За мен беше чест и удоволствие да съм част от „Профилиране“ в продължение на седем години, но взех решение да приема нови предизвикателства. Не съжалявам за нито един миг прекаран на снимачната площадка на сериала, но сега животът и кариерата ми са в съвсем различен етап.“ 

Дали сериалът ще успее да продължи без нея ще оставим на бъдещето да покаже.


Жулиет Роде поема главния женски персонаж от Одил Велман, като критиката намери този ход от страна на продуцетите за доста умен. Героинята на Жулиет Роде се казва Адел Дьолетр и е позната на публиката с дебюта си в сезон 4, след което се върна и в 5-ти  и 6-ти сезон.

 

„Когато главният герой си тръгне и трябва да бъде заменен, най-добрият вариант е, ако сценарият позволява разбира се,  на негово място да не се въвежда чисто нов персонаж. Публиката приема доста по-добре познати лица и вероятността да харесат и приемат заместника, след като са го виждали вече е доста по-висока.“, споделя Фани Робер, творчески директор на „Профилиране“.

 

„За да запазим ДНК-то на сериала не бихме имали никакъв шанс ако заместим Клои с нещо подобно на нея самата, затова се спряхме на Адел, с която единственото, което ги свързва е тежкото им детство. Иначе, колкото Клои е цветна, наивна и мила, толкова Адел е черногледа и бунтарски настроена“, допълва Фани Робер. 

 

Гледайте от 5 юни, всеки понеделник от 21:00 часа, по един от общо десетте епизода.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Профилиране