Актуално В програмата

Сблъсъкът на титаните - тази вечер в Hell’s Kitchen България по NOVA

Добави коментар

Номинираните Дани Спартак и Филип влизат в най-оспорвания кулинарен дуел до момента, а сред специалните гости на вечерята са Наум Шопов, Люси Дяковска и Любо Ганев

Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA, номинираните Дани Спартак и Филип ще влязат в най-оспорвания кулинарен дуел до момента. Победителят от дуела ще избере на кой от двата отбора да стане капитан за решаващата вечерна резервация, а в края на епизода състезанието ще се раздели с още един участник.

 

Добави описание


Самият шеф Ангелов ще определи кулинарния дуел между Филип и Дани Спартак като „сблъсъка на титаните“. Двамата ще се впуснат в предизвикателство от три рунда – транжиране на прасе, кулинарен куиз и авторска рецепта на тема „съвременна балканска кухня“. Победителят от дуела ще има предимството да избере на кой от двата отбора да бъде капитан за предстоящата вечерна резервация.

 

Добави описание


Последната вечеря за седмицата ще посрещне в ресторанта на Hell’s Kitchen България много специални гости – Люси Дяковска, Любо Ганев, музикантът Милен Кукушаров, актьорът от най-успешния български медицински сериал „Откраднат живот“ Наум Шопов и приятелката му Теа. Голямата изненада за професионалистите ще дойде от волейболиста, който ще поръча цялото меню на ресторанта, но ще има едно специално изискване – без зелени подправки.

 

Добави описание


Ще се справят ли отборите с изискванията на шеф Ангелов и звездните гости на вечерята? Кой отбор ще бъде по-добрият, кой ще бъде третият номиниран участник и кой ще напусне „адската кухня“, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Hell’s Kitchen

Реджеп е големият победител в третия сезон на Hell’s Kitchen България

„Италинското острие“ Реджеп срещу „доброто момче“ Атанас - на финалa на Hell’s Kitchen България

Цветомир, Реджеп и Атанас - в челната тройка за победа в Hell’s Kitchen България

Още един ще си тръгне тази вечер от Hell’s Kitchen България

Недялка напусна Hell’s Kitchen България