Актуално В програмата

Със 100 километра в час към мечтите ще ни изстреля „Предай нататък” – тази събота, 12 април, по bTV

Добави коментар

В „Предай нататък” на 12 април от 20:00 часа първата история, с която ще се запознаят зрителите носи името „Първо сме хора, после сме различни”.

Добави описание

Историята на Гидиън Браун можем спокойно да наречем история на стотиците чужденци, които търсят убежище в държавата ни. Той е в България повече от 6 месеца, нелегално пребиваващ, без установен статут. Гидиън е сирак, родом от Гана.

Семейството му живяло в Минесота, САЩ, където Гидиън е завършил средното си образование. След това се върнали в Гана, където той завършва бакалавърска степен по клинична психология в медицинския университет. За съжаление, преди 3 години, майката на Гидиън умира от рак, а животът му се обръща на 180 градуса. Принуден от обстоятелствата, единственото решение за него било бягство от родината му. В България той се озовава без средства, без лични документи, без приятели, сам и със силно влошено здраве – астмата, която има е силно изострена. „Предай нататък” ще се опитат да протегнат ръка на една персона нон грата…

Добави описание

Следващата история ще изстреля зрителите „със 100 километра в час към мечтите”. 25 годишният Евгени живее в село Петърч със своята болна майка, за която се грижи. За да може да издържа и двама им, и да осигури образованието си, Евгени работи на 5 места. Сам си плаща семестрите, пътя до София, прехраната и изобщо – всички разходи. За да може да бъде навреме за всичките си ангажименти, Евгени става всяка сутрин в 04.00 и се прибира след полунощ в селото си. Евгени ще бъди изненадан от Наталия, а как точно зрителите ще разберат в събота.

Добави описание

"Всички за един, когато един е всичко" е името и на последната история. Преди 4 години в семейството на Мария се случва нелеп инцидент, който оставя съпругът ѝ Димитър напълно неподвижен, без шанс за подобрение. От този момент върху Мария падат всички задължения и грижи за парализирания ѝ съпруг и трите им момчета Бибо, Гого и Християн. Екипът на Наталия Симеонова ще се опита да разнообрази ежедневието им и да се погрижи за стоматологичното здраве на Димитър, което е в окаяно състояние.

Мария и децата ѝ ще получат и един отдавна мечтан подарък, а какъв е той ще стане ясно в следващия епизод на „Предай нататък” - тази събота, 12 април, в 20:00 часа, по bTV.
 

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Предай нататък

„Предай нататък” се завръща в ефира на bTV

Спортната редакция на bTV и Станка Златева сбъдват мечта в „Предай нататък”

Янка Рупкина подарява песен в „Предай нататък” по bTV

Приказката на „Предай нататък” продължава от 21 март по bTV

Максим Горанов, Милена Славова и Трендафилка Немска връщат усмивки в „Предай нататък”