Актуално Други

Шампионско начало на Новата година с послания от спортните звезди на България

Добави коментар

bTV Media Group поставя запомнящ се завършек на 2021 г. В специално новогодишно видео, най-големите звезди на българския спорт, както и олимпийските ни медалисти от игрите в Токио, ще отправят празнични и откровени послания към всички пред екраните.

Златните момичета на България от художествената гимнастика, олимпийските шампионки Стойка Кръстева (бокс) и Ивет Горанова (карате), олимпийската вицешампионка Антоанета Костадинова (стрелба), бронзовите стихии в женската борба - Тайбе Юсеин и Евелина Николова, братя Пулеви, ненадминатата по олимпийски отличия в историята на българския спорт Мария Гроздева са само част от големите спортисти, които ще споделят съкровените си мисли и желания за 2022 година.

Какво ще пожелаят на всички легендите на родния спорт навръх Нова година – зрителите могат да разберат от самите тях, в ефира на bTV, в полунощ на 31 декември.

Освен това, точно на 1 януари в спортната секция на сайта btvnovinite.bg ще бъде достъпен още един новогодишен подарък от екипа на медийната група – специална шампионска секция с ексклузивни интервюта с всички големи имена на българския спорт.

Каква бе годината за тях? С какво ще я запомнят? Идвало ли им да захвърлят всичко и да се откажат? Ако годината им беше песен, коя би била тя? А ако 2021-ва бе един боксов мач, от колко рунда би се състоял? И още, и още.

Специално за всички, които се гордеят с постиженията на българските спортни величия, до петък – 31 декември, всеки ден в спортните новини по bTV зрителите ще видят и откъси с най-интригуващите признания на спортистите, които превърнаха годината в незабравима за страната ни и предизвикаха сънародниците ни у нас и по света да пеят заедно българския химн.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър