Сериали Романтични

Салон за красота | Il bello delle donne... alcuni anni dopo

2 коментара

„Салон за красота“ започва на 2 юли и ще се излъчва всеки делничен ден в 21:30 ч.

Една от най-обичаните италиански актриси Клаудия Кардинале е голямата звезда в новия сериал „Салон за красота“. Премиерните за България епизоди започват на 2 юли и ще се излъчва всеки делничен ден в 21:30 ч. по bTV. В италианската продукция участва и Джулиана де Сио, позната на българската публика от „Октопод“. 

 

Добави описание

 

Главната роля се изпълнява от Мануела Аркури, позната от излъчващата се в момента  сага „Убежище от грехове”.  Родена е през 1977 г., фотомодел, актриса и водеща в РАИ, в пика на моделския си период Мануела е най-търсената италианка във виртуалното пространство. Започва кариерата си на 14-годишна възраст с участия във всевъзможни конкурси за красота. Била е сред 50-те най-желани жени в света в класация  на сп. „Макс".

 

 

Добави описание

 

ЗА СЕРИАЛА

 

Икономическата криза в Eвропа се отразява зле на малкото италианско градче Орвието, като Лука е принуден да затвори фризьорския салон там и да потърси нов начин за препитание. Той заминава за Рим заедно с новата си приятелка Лаура – фризьорка с финансови проблеми, която живее със своята внучка и нейните тийнейджърски драми.

 

Добави описание

 

В Рим Лука и Лаура се запознават с Джесика – разочарована от любовта на Сам млада жена, която се сприятелява с Франсоаз и симпатичната госпожа Джермана. Лука и четирите жени отварят нов фризьорски салон в центъра на Рим. Историята на новия им бизнес обаче е застрашена от стар враг на Лука – амбициозната Анализа Ботели.

 

Добави описание

 

ЗА ГЕРОИТЕ

 

Добави описание

 

Джесика (Мануела Аркури) има фризьорски салон в периферията на Рим. Самуеле – бащата на детето, което очаква, я изоставя. След скандал с него Джесика загубва бебето си, губи и бизнеса си. Сама и отчаяна, тя не знае какво да направи. С помощта на Джермана, Франсоаз и Лука, тя успява да се възстанови и да отвори нов фризьорски салон в центъра на Рим.

 

Добави описание

 

Лаура (Клаудия Кардинале) е фризьорка, която работи с Лука още в Орвието. Тя търси работа, за да може да издържа внучката си Клаудия. Дъщерята на Лаура умира от наркотици и така Лаура става единствен настойник на Клаудия. Когато салонът в Орвието затваря врати, Лаура заминава с Лука за Рим.

 

Добави описание

 

Анализа Ботели (Джулиана де Сио) се завръща отново в Рим след 13-годишно отсъствие. Тя има връзка с кандидата за кмет на града. Тя открива, че Лука има нов бизнес в Рим.

 

Добави описание

 

Джермана (Ана Галиена) е омъжена за Еудженио. Самуеле я лъже, за да получи информация за бизнеса й и за да й го отнеме. Джермана решава да се разведе и да започне отново, като обедини усилия заедно с Джесика и Франсоаз.

 

Добави описание

 

Франсоаз (Алесандра Мартинес) е архитект. След като нейни снимки се появяват в онлайн издание и предизвикват публичен скандал, тя решава да създаде фирма и да стане съдружник с Джермана, Джесика, Лука и Лаура.

 

Добави описание

 

Лука Манфриди (Масимо Белинцони) заминава за Рим, за да възстанови бизнеса си с помощта на Лаура. В Рим обаче се среща със стара своя неприятелка – Анализа.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Салон за красота