Предавания Поредици

Сали Ан Бауман: Детективи екстрасенси – специално издание

Добави коментар

В специалното издание на „Детективи екстрасенси” Сали Ан Бауман разкрива обезпокоителни детайли за убиеца си на най-добрите медиуми-екстрасенси във Великобритания.

В специалното издание на „Детективи екстрасенси” Сали Ан Бауман разкрива обезпокоителни детайли за убиеца си на най-добрите медиуми-екстрасенси във Великобритания. Колин Фрай, Тони Стокуел и Ти Джей Хигс използват уникалната си дарба, за да разследват убийството на известния модел.

След като през септември 2005 г. животът на дъщеря ѝ е брутално отнет, Линда Бауман търси помощта на Фрай в началото на 2006 г.

Решени не само да изградят точен профил на убиеца, който все още бил на свобода, но и да донесат на Линда емоционално възприемане и успокоение, медиумите започват работа по случая през април 2006 г. Излъчването на техните открития бе забранено до приключването на процеса срещу убиеца на Сали в Лондон.

Работата и сеансите на детективите екстрасенси с Линда са документирани много преди полицията да заподозре Марк Дикси, много преди той да бъде арестуван и преди да влезе в съдебната зала през февруари тази година. Обезпокоителните им открития, както и подробностите от нападанието на Сали и уликите събрани и „подредени”, за да изградят прецизен профил на убиеца, ще бъдат разкрити в специалния епизод на „Детективи екстрасенси” единствено по Zone Reality.

Предаването включва и завладяващ поглед в тъмния свят на Дикси, ексклузивно интервю с бивш съквартирант, който потвърждава профила на осъдения убиец, описан от екстрасенсите.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Детективи екстрасенси

Ноември 2008 „Месец на престъпленията” по Zone Reality