Архив Big Brother

Съквартирантите в Big Brother снимат клип към песента Thriller днес.

Добави коментар

Часът на Страшния съд в Big Brother 4 настъпи. Първи реакции след разделянето на четири групи. Коварни планове, любов и скандали.

Снощи в Big Brother започна „Страшния съд”. В живото предаване, пред страшните съдници- Магърдич Халваджиян, Ива Николова, Кристина Патрашкова и Мон дьо, съквартирантите бяха разделени на четири групи. Ето в какви групи се разпределиха участниците:

Зелени – Цецо, Мила, Умберто, Жоро
Жълти – Камен, Константин, Тошко, Самие
Червени – Даниела, Таня, Владо, Мартин
Сини – Иван, Наталия, Иванина, Жени

Съквартирантите във всяка група ще се конкурират за оставане в къщата, с другите трима от тяхната група. Хората от останалите групи няма да са им конкуренти. В понеделник номинирани за изгонване ще са съквартирантите от зелената група, във вторник от жълтата, сряда червени и четвъртък сини. В петък останлите в къщата съквартирантите ще се номинират за изгонване на още един от тях в понеделник.
 Зрителите ще гласуват с положителен вот, така всеки ще може да спаси своя любимец, а изгонен ще бъде човекът, от дадена група, събрал най-малко гласове.

Черна топка

Виолета, 28 годишното крупие от Пловдив, беше единствената, която изтегли топка с различен цвят от останалите. Черна беше топката, която тя избра, Big Brother предложи на младата жена, да смени топката си с тази на някой друг съквартирант, но тя отказа. Това бе и най-правилното решение, тъй като в седмицата на Страшния съд, черния цвят означава спасение, обяви веднага след жребия Big Brother. Така Вили е защитена от елиминация до следващия понеделник (03.11).
Тази вечер в епизода ще видим, как съквартирантите реагираха веднага след обявяването на Страшния съд. Изведнъж, досега изолираните Мила и Умберто се превърнаха в приятели, битовите скандали затихнаха, а атмосферата в къщата стана подозрително позитивна.

Коварна любов

Също тази вечер ще разберем, защо Таня иска да прелъсти и изостави Жоро. Мургавата красавица сподели пред Жени, че иска да накара Георги да се влюби в нея,  да я желае повече от всичко и точно тогава тя да се оттегли. „Защо искаш да нараниш така момчето? Така няма да постигнеш нищо хубаво.” Опита се да я разубеди  по-опитната жена.

„Не знам, защо...” Объркано отговаряше момичето от Алтимир „...притеснявам се само да не стане нещо друго, аз да се влюбя силно в него „. И докато Таня се разкъсваше от чувствата си към Георги, всички останали съквартиранти мислеха за предстоящата им задача, седмичната мисия Thriller.

Семична мисия

Big Brother  даде седмична мисия на съквартирантите да подготвят балета от на Майкъл Джексън клипа Thriller. Днес тяхната мисия ще бъде заснета, като единият от дворовете на къщата ще бъде превърнат в снимачна площадка с декор на гробище. Облечени в автентични костюми и след обучението на хореографа Алфредо Торес, съквартирантите са готови да дадат всичко от себе си за успеха в тази мисия. Естествено Мартин, който бе избран да изиграе ролята на Майкъл е най-възторжен. В епизода утре, зрителите ще видят и първия клип заснет в Big Brother 4.

Научиха ли танца съквартирантите?

Как ще се справят със сложната хореография, сляпата Мила и възрастната Самие?
Какво се случва с влюбените и объркани Жоро и Таня?
Още много драматични и забавни моменти в епизодите на Big Brother 4, днес и утре.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Big Brother , Биг Брадър

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала