Архив VIP Brother

Съквартирантите на VIP Brother 2013, поставени „под високо напрежение”

Добави коментар

Тази вечер от 20:00 часа по Нова ТВ звездите в Къщата ще дадат своите следващи Номинации

Тази вечер от 20:00 часа по Нова ТВ звездите в Къщата ще дадат своите следващи Номинации

Тази вечер, точно в 20:00 часа по Нова ТВ Съквартирантите отново ще трябва да се изправят пред дилемата кои да бъдат следващите Номинирани. Дори и със съпътстващи конфликти, за групата в Къщата изборът става все по-труден. Въпреки това в днешното лайв издание на VIP Brother 2013, всеки един от участниците отново ще трябва да даде своите Номинации.

Тази вечер гости в студиото на Ники Кънчев ще бъдат изгоненият в понеделник Съквартирант Павел Чернев, водещата на Времето по Нова ТВ Десислава Банова, режисьорът Андрей Слабаков и певицата Камелия Воче.  Те ще дискутират събитията в Къщата от страна на участниците, както и на хората извън нея.

Добави описание

Седмичната Номинационна игра, подготвена от BIG Brother, ще бъде „под високо напрежение“. В ролята на капитани на двата отбора ще влязат противопоставилите се един на друг от началото на VIP Brother 2013 Мишо Шамара и Пламен.

В отбора на Мишо ще влязат Тервел, Ваня, Станка, Ирина, Лияна, а Пламен ще избере Мариан, Мира, Стойко, Йоана и Златка. Всеки отбор ще бъде разделен  на  две групи, състоящи се от трима участници. Те ще трябва да покажат колко всъщност държат на останалите Съквартиранти, като ги опазят от съприкосновение с електрически жици – част от Номинационната игра. При повече от 3 грешки за 30 секунди, някои от участниците ще понасят електрическо наказание. Дали Съквартирантите ще се справят ловко и бързо, причинявайки по-малко болка на съотборниците си, ще стане ясно тази вечер в лайв изданието на VIP Brother 2013 от 20:00 часа по Нова ТВ.

След трудна седмица с много лишения, Съквартирантите с нетърпение очакват новото разпределение на седмичния бюджет. Дали звездите отново ще получат меню от ориз, боб и картофи или BIG Brother ще сключи сделка с Ваня, Тервел и Стойко?

Кой отбор ще се справи по-хладнокръвно и кой ще заеме ролята на Глава на Къщата? Кой ще бъдат новите номинирани Съквартиранти? – всичко това, тази вечер от 20:00 във VIP Brother 2013 по Нова ТВ.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП БРАДЪР , VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза