Сериали Комедии

Съквартиранти

Добави коментар

“Съквартиранти” проследява живота на двама много различни по характер приятели – Юан Пиърс и Майк Плат, които се нанасят да живеят заедно в апартамент в баварската сграда “Пош билдинг” в центъра на Ню Йорк.
Off centre, САЩ, (2001 -2002)

2 сезона, общо 38 епизода


В главните роли: Еди Кей Томас, Шон Магуайър, Лорен Стамил, Джон Чо и др.

“Съквартиранти” проследява живота на двама много различни по характер приятели – Юан Пиърс и Майк Плат, които се нанасят да живеят заедно в апартамент в барвската сграда “Пош билдинг” в центъра на Ню Йорк.

Пред двамата младежи се открива цял нов свят, когато виждат новото си жилище – а перспективите за непрестанен купон моментално ги завладяват. Просто разбиранията им за понятието “купон” се различават коренно.

Навсякъде, където се излъчва, “Съквартиранти” е рекламиран като “създаден от хората, отговорни за “Американски пай”. И наистина – всичко в сериала напомня много на култовата тийн поредица, дори актьорът, играещ Майк – Еди Кей Томас – изпълнява ролята на Финч в “Американски пай”. Това не е всичко – много от останалите любими персонажи от култовата поредица комедийни филми се появяват като гостуващи звезди в различни епизоди.

“Съквартиранти” залага преди всичко на колоритните персонажи, които се събират на едно място. Техните различия редовно стават причина за множество неразбирателства, а разнообразните им гледни точки за смисъла на живота предизвикват почти непрестанен смях.

Юън например е красавец и женкар, когото жените харесват каквото и да прави, а Майк е по-резервиран тип, който е влюбен в своята приятелка и иска връзката им да се задълбочи.

Отношението на двамата към жените редовно става повод за конфликт помежду им, защото Юън предпочита да сменя партньорките при всеки удобен случай, а Майк е моногамен и се дразни от несериозността на своя съквартирант. Или просто му завижда...

Други запомнящи се персонажи са Лиз – приятелката на Майк, която постоянно се опитва да го накара да се промени към “по-добро” (според нейните собствени виждания) и Стайтъс Куо – известен рапър, когото всички смятат за лошо момче, а в действителност той май не е точно такъв...

Един от любимите на публиката персонажи е виетнамецът-ресторантьор Чау, който по странно стечение на обстоятелствата се сприятелява с Майк и Юън. Той е много откачен тип, който първо действа, а после мисли и е готов всеки момент да натвори поредната каша. Освен това той изпитва сериозни затруднения винаги когато му се наложи да общува с представител на противоположния пол...
  • 1 сезон, (2001-2002) - 20 епизода
  • 2 сезон, 2002 - 18 епизода
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Съквартиранти

GTV през юли - забавления до дупка!