Архив Big Brother

Съдебният процес: Петрови срещу Иванови в Big Brother family

Добави коментар

Студиото на Big Brother family се превръща в съдебна зала... понеделник вечер, точно в 20:00 ч.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Студиото на Big Brother family се превръща в съдебна зала... понеделник вечер, точно в 20:00 ч.

Анджелика Настроенията в къщата на Big Brother family през последните няколко дни ескалират заради поредните номинации. След калната баня миналия четвъртък съквартирантите се разделиха на лагери и обостриха отношенията помежду си. Петрови, Иванови и Трифонови носят на гърдите си тежките думи, които останалите семейства казаха за тях.  

В четвъртък съквартирантите номинираха за изгонване Анджелика и Радослав Петрови, Пламена и Борислав Иванови, Корнелия и Христо Трифонови. Стратезите от Поморие спечелиха симпатиите на зрителите и бяха спасени от елиминации.

Номинации разбуниха духовете, заговори се за предателство и нервите на съквартирантите се опънаха до краен предел. Сякаш обвинителните табелки не бяха достатъчни, и през последните няколко дни те продължиха да се наричат с епитети и обидни квалификации. „Мишка” е новото бойно прозвище на Анджелика, защото тя излъга очакванията на „старите” съквартиранти и номинира за изгонване Христо и Корнелия.

Къщата в момента прилича на съдебна зала, в която всеки съквартирант трябва да понесе ударите на обвинението и да защити позицията си. Затова в понеделник вечер по време на живото предаване предстои невижданото – съдебният процес Петрови срещу Иванови.


Прокурори, адвокати и независими арбитри ще се изправят в студиото пред Ники Кънчев

Класически съдебен процес ще се развихри в студиото на Big Brother family. Всяко от номинираните семейства ще получи най-добрата защита в лицето на един свой близък и един обществен защитник.

Милена от „Тройка на разсъмване” ще защитава семейство Петрови, а Тони Стораро ще се яви като свидетел в полза на Иванови.

Защитникът на всяко семейство ще се превърне в прокурор за другото. Редът и процедурите в съдебната зала ще бъдат зорко съблюдавани от Ники Кънчев. Всяка от страните ще разполага с доказателствен материал под формата на видео моменти от престоя на Петрови и Иванови в къщата. Всеки адвокат ще призове тайни свидетели в своя полза. За да разберете кои са те и какво имат да кажат, гледайте Big Brother family Live в понеделник вечер, точно в 20:00 ч.

Обвиненията

Всеки защитник държи силни козове в ръката си срещу Петрови и Иванови.
Зрителите ще трябва да избират между властната и високомерна Анджелика, и скучните, и все още непознати Пламен и Борислава. Семейните ценности на Иванови ще бъдат поставени под въпрос от обвинението заради тайната мисия, която двамата приеха при влизането в предаването.

Морален казус ще разтърси студиото – ревност или висок семеен морал провокира Анджелика да осъди поведението на Борислава, когато тя хвърляше игриви погледи към Радо?

Какво се случва в къщата?

Борислава.Битка за лидерство водят Христо или Анжелика. Доминантните характери на двамата съквартиранти и поведението им по време на номинациите успяха да разделят съквартирантите. Предателството на „госпожа победа” накара приятелите ѝ от кръга на старите кучета да се чувстват доста несигурни. Въпреки това Сашка Чипева и Ели Кузмова остават верни на Анджелика и я защитават пред собствените си мъже и останалите съквартиранти.

Христо Трифонов не е противник за подценяване.
Той умело използва позицията си сред мъжете и трупа точки в своя полза на гърба на Анджелика. Едно е сигурно – задругата е разтрогната и дори тази седмица Петрови да се спасят, стратезите от Поморие са им подготвили сигурно място на елиминациите следващата седмица.

Въпреки че са в изолация, съквартирантите коментират живота и личностите извън къщата
. Тема на разговор този път е премиерът Бойко Борисов. Анджелика не крие пристрастията си към министър-председателя. Тя го определя като „мъжкар, който взима нещата в ръцете си”. Какви са впечатленията на личния му треньор Цончо и какво мисли за премиера освен че е „добър организатор”, гледайте по Нова телевизия.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър Фемили , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала