Актуално В програмата

„Събуди се” за равносметката на 2015 година

Добави коментар

Събитията, които преживяхме заедно с репортерите на Нова, събрани в три часа в неделя от 8.00 сутринта

Тази година Нова телевизя прави обзора на Новините по един различен, новаторски начин. Събитията на 2015 са разказани и коментирани от репортерите на Нова - хората, за които темите в Новините са и лично преживяване. Те рядко обръщат камерата към себе си, но в последната неделя на 2015 ще направят точно това.

Телевизионната реализация е поверена в ръцете на креативния продуцент на Новините Благой Момчилов и впечатлява с модерна визия, а в жив декор на продукцията се превръща нюзрума на Нова.

Трусовете във властта, оставките, забравените приятелства, разказани от Калина Влайкова и Марина Стоименова.

„Събуди се” за равносметката на 2015 година

Гнилите ябълки, червеите, каките, … опраскването. Всичко за скандалите в съдебната власт от Деси Георгиева и Надя Ганчева. Криминалните сюжети, заплахите и арестите, които репортерите на Нова провокираха с работата си. Вижте отново разкритията на Вероника Димитрова за джебчийската мафия в Игнатиево и на Тина Ивайлова за арестите на изборни търговци около София. И още от ключовите разследвания на Марин Николов и Васил Иванов – как се точат милиони от държавни поръчки, екорекет и изнудване, кражбите на тонове гориво от БДЖ и, разбира се, кметовете с луксозни коли.

„Събуди се” за равносметката на 2015 година

Светът в окото на бурята. Ужасът на терора през погледа на Миролюба Бенатова и Николай Дойнов. Атаките от петък, 13-и ноември, в Париж и в редакцията на Шарли Ебдо. За бежанската криза, белязала Европа и пътя към свободата - континента кръстосаха репортерите Надя Ганчева, Марина Стоименова, Велина Сашееа и Данаил Глишев. Мариян Станков – Мон Дьо и Диана Найденова ще представят най-паметните си срещи в рубриките        „О, Мон Дьо“ и „Карай направо“.

Равносметката на 2015. Очаквайте „Събуди се” в неделя – 27 декември, от 7.55 до 11.00 ч. по Нова с Мира Иванова.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Събуди се

Утвърдени предавания на NOVA с нов сезон през есента

Ексклузивни интервюта очакват зрителите в следващите седмици в „Събуди се“

Гари Каспаров с ексклузивно интервю по NOVA

Деси Банова-Плевнелиева се завръща на екран с авторска поредица в „Събуди се“

Моника Белучи говори пред NOVA