Лица За звездите

Сабрина Паризи и Латоя Джексън - ВИП гости на американските "Dancing with the stars"

Добави коментар

Италианската дива в Холивуд Сабрина Паризи, която от седмица се бори за живота на любимото си куче Моцарт, бе буквално измъкната от къщата си от приятелката си Латоя Джексън, за да гостува в американското издаие на "Dancing with the stars".

Италианската дива в Холивуд Сабрина Паризи, която от седмица се бори за живота на любимото си куче Моцарт, бе буквално измъкната от къщата си от приятелката си Латоя Джексън, за да гостува в американското издаие на  "Dancing with the stars".

Сабрина Паризи и Латоя Джексън


Сабрина трябваше да участва в предаването като танцуваща звезда, но поради снимките на собственото ѝ шоу "Don't call me Paris", тя отказа участието си през този сезон. Тя обеща да се появи само като гост, което обаче също непрекъснато отлага.  Латоя пък по принцип отказва  всички светски покани, тъй като все още е съкрушена от смъртта на брат си Майкъл. Нека припомним, че тя първа поиска публично изясняване на смъртния случай и пак тя, само няколко часа след официалното съобщение за кончината, шокира със заявлението, че Майкал е бил убит.
Сабрина Паризи е близка приятелка на семейство Джексън - нейно йорки имат както Латоя, така и Джанет Джексън.
 
Певицата Миа Хaрисън, която многократно придружава Сабрина на светски купони, е поставила приятелски ултиматум на Сабрина да се появи във ВИП ложата на предаването и да я подкрепя. „Притисната в ъгъла” Сабрина, без да има време да се проблече, набързо скочила в чакащата я лимузина, успокоена допълнително от факта, че това е чудесна възможност да се види и с Латоя.  

Сабрина, Миа – Димитрий  По време на предаването, Сабрина обаче, като непрекъснато работещо момиче, веднага видяла у партньора на Миа – Димитрий - бъдещия си учител по танци. Очарована от руския танцьор, Сабрина вече е решила да направи цял епизод с участници от  "Dancing with the stars", в който тя ще танцува с Димитрий класически и латиноамерикански танци.
Кели Озборн, Миа и Мейси Грей също ще се включат в епизода, както и още две звезди, които за сега остават в тайна.
Определено ще бъде забавно да видим, как бившата балерина Сабрина се справя с това предизвикателство. Този текст е копиран от pоTV.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър