Актуално В програмата

Сабрина Париси гостува на Роси Кирилова

Добави коментар

Американската звезда и кучето-шампион Моцарт Долче Синфония – в съботното издание на „За животните с любов”
Развъдчикът на йоркширски териери номер 1 в света Сабрина Париси ще бъде гост в предаването на Росица Кирилова „За животните с любов” тази събота по БНТ.

Сабрина Париси гостува на Роси Кирилова


Естествено, красивата италианка ще се появи в компанията на любимия си йоркширски териер Моцарт Долче Синфония, който я придружаваше на всяко интервю по време на едноседмичния ѝ престой в България.

Сабрина посети страната ни през септември, за да промотира новото си реалити Luxury Life и да търси издател на втората си книга Glitz and Glam.

В предаването на Роси Кирилова Париси разкрива интересни подробности от живота си на знаменитост и дава ценни съвети за отглеждането на всички toy породи кучета.


Сабрина Париси гостува на Роси Кирилова


„Сабрина е изключително лъчезарен и ерудиран събеседник. – споделя Росица Кирилова. - Разказа ми как е започнала да се занимава с йоркшири на 13-годишна възраст и за първото си голямо разочарование, когато нейното куче не спечелило титла в голяма изложба. Точно тогава обаче тя решила да докаже на съдиите, че  един ден ще има куче шампион.”

 В интервюто Сабрина разкрива още защо не продава от своите кучета на всеки, говори за звездите в Холивуд и за причините те да предпочитат за домашни любимци само нейните кучета.

"По време на предаването зрителите ще имат възможност да видят много снимки от личната колекция на Сабрина и от първата ѝ книга ”Паспортът на шампиона”, разкрива още Росица Кирилова.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: За животните с любов

Гери Кочанова – гост на Росица Кирилова по БНТ1