Кино

С приходи от 177 518 лева, „Чиракът на магьосника” оглави класацията за изминалия уикенд.

Добави коментар

С приходи от 177 518 лева, „Чиракът на магьосника” оглави класацията за изминалия уикенд.
Завладяващата история за магьосника Балтазар Блейк (Никълъс Кейдж) постигна обещаващи резултати в българския бокс офис. С приходи от 177 518 лева, „Чиракът на магьосника” оглави класацията за изминалия уикенд.

Балтазар Блейк (Никълъс Кейдж)


През следващия месец филмът предстои да излезе в повечето страни в Европа, както и извън стария континент. Сред тях са Франция, Германия, Испания, Полша, Англия, Италия, Бразилия, Австралия и др.

Впечатляващи визуални ефекти, мащабни декори и ускоряващи пулса каскади са запазена марка на продуцента Джери Брукхаймър. В „Чиракът на магьосника”, той и режисьорът Търтълтауб избират съвременен Ню Йорк за сцена на магическата борба между доброто и злото, в която уменията по приложна магия на младия и невзрачен Дейв Стътлър (Джей Барушел) са разликата между края и бъдещето на света. На пръв поглед студентът по физика не е обещаващ кандидат за наследник на великите сили на Мерлин. Той се интересува повече от възможността да си уреди среща с момиче и да си вземе изпитите, отколкото да се учи да прави магии. Когато обаче многовековният враг на Балтазар Максим Хорват (Алферед Молина) се завръща в Ню Йорк и заплашва да разруши града, майсторът магьосник и неговия невзрачен чирак обединяват сили, за да му се противопоставят.

 Моника Белучи


„Чиракът на магьосника”, в който участват още Тереза Палмър, Тоби Кебъл и Моника Белучи е наистина специален филм за Никълъс Кейдж, тъй като той участва в раждането на идеята за амбициозния проект. Кейдж го представя на Disney и Брукхаймър и участва като ко-продуцент на лентата.


„Чиракът на магьосника” - още видео


Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Чиракът на магьосника

Чиракът на магьосника / The Sorcerer`s Apprentice (2010) - премиера 23 юли 2010

“Чиракът на магьосника” - магическо пътуване във времето

„Поверително от...” представя премиерата и кадри от мейкинга на „Чиракът на магьосника” с Джери Брукхаймър и Никълъс Кейдж

Ню Йорк „оживява” на гала премиерата на „Чиракът на магьосника”