Актуално В програмата

Румен Радев се събира с половинката си Теодора Мудева в “Игри на волята”

Добави коментар

Учителят по физическо възпитание от Сливен Румен Радев вече е пълноправен участник в “Игри на волята” 5.

След месец прекаран на Чистилището, той получи положителните гласове на членовете на племето си и вече е част от Амазонките, където е любимата му Теодора Мудева.

Изгубените трябваше да изберат и един от своите, който да напусне предаването. Никол Дунев и шампионката по бикини фитнес Елена Петрова, която влезе в играта с баща си Валентин, събраха равен брой гласове. Елена получи възможността да вземе решение дали да продължи напред в играта заради по-доброто си класиране в битката за спасение. Тя реши да посочи себе си и за първи път в историята на “Игри на волята” участник сам отстрани себе си от надпреварата.

Културистът Николай Костадинов от племето на Гладиаторите също се сбогува с мечтата да спечели “Игри на волята” 5 след като получи контузия на първата номинационна битка. Първото интервю на Николай след екстремното риалити ще бъде тази неделя в “Събуди се” по NOVA.

По време на втория номинационен сблъсък, който включваше бягане и много издръжливост, Гладиаторите доминираха над Старейшините и ги победиха с 5 на 0 точки. Въпреки че имат способни атлети в лицето на Благомир Мастагарков, Краси Дунев и Денислава Велкова, гладът на Дивата река остави синьото племе без сили и издръжливите бегачи при Гладиаторите - Иван Рълев и Крум Апостолов бяха безкомпромисни.

Така Старейшините отиват на съвет и в следващия епизод ще трябва да номинират двама играчи. Амазонките вече посочиха своите избраници - програмиста Момчил Василев и Теодора Маринова, която влезе в риалитито с близначката си. Жълтите таят надежда, че и двамата ще се върнат, но дали няма да изгубят един от най-силните си играчи?

Не пропускайте “Игри на волята” в петък, 29 септември, от 20:00 часа по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Игри на волята , Игри на волята: България

Броени часове ни делят от големия финал на “Игри на волята”

Игри на волята: Момчил води Старейшините до победата

Игри на волята: Легендата Красимир Дунев елиминира моделът Калоян Митов

Игри на волята: Старейшините разгромиха Гладиаторите

Игри на волята: Благомир Мастагарков надделя в капитанския дуел