Лица За звездите

Румен Луканов: „Не последвах Нико Тупарев, защото не се разбрахме за пари.“

Добави коментар

„Не последвах Нико Тупарев, защото не се разбрахме за пари. Те са в основата на всичко! Те са и причината, поради която Иван и Андрей напуснаха bTV”, споделя Румен Луканов....

Румен Луканов  „Не последвах Нико Тупарев, защото не се разбрахме за пари. Те са в основата на всичко! Те са и причината, поради която Иван и Андрей напуснаха bTV”. Това споделя Румен Луканов в провокативно интервю за сп. ROUGE. 

Румен Луканов
не крие и факта, че: „Няма сделка, която не бих сключил – дори и с дявола. Стига да е на добра цена!”

„Искам да съм с бяла рокля и бременна поне във 2-3 месец, ако правя сватба!”
Тази реплика принадлежи на ромската перла – Софи Маринова, която в рубриката „Какво знам за мъжете” разкрива интригуващи факти за всички мъже в живота й, за първата си целувка и за мечтата ѝ още догодина да има дете от Дачо. „Искаш ли да правим любов?” е първият въпрос, който Софи задава на Дачо, след като разбира, че и той има чувства към нея.

Не по-малко откровена е и Николета Лозанова, която опровергава и потвърждава някои от слуховете за себе си в рубриката „Право на отговор”. „Когато Ники (Михайлов) тръгна с Александра (Арабаджиева) нищо не изпитах. Очаквах да си хване нещо по-различно – все пак всичките му приятелки са били все красиви момичета, а тя като визия не ми харесва!”
Изкусителната „плеймейтка” сподели за пръв път пред ROUGE за снимките ѝ с американския рапър Akon.

„По време на заснемането на клипа в Лос Анджелис всеки ден в хотела получавах по 100 рози от него, а стаята ми струваше по 7000 лв на вечер!”


„Ако искате да спечелите сърцето на Хю Хефнър трябва да сте копие на Памела Андерсън”, съветва холивудската красавица Дона Спенглър. Бившият модел и настояща телевизионна водеща е автор на книгата „Как да си хванеш богат мъж”.


Всичко по темата вижте в potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Румен Луканов

„Сделка или не” отбелязва 10-годишнина с юбилеен 10-и сезон по Нова тази есен