Актуално В програмата

Розмари напусна Къщата

Добави коментар

Тази вечер беше последната във VIP Brother за манекенката Розмари.

Тя напусна шоуто в изключително оспорвана борба и събра 32% положителен вот. Петко и Стефан събраха по 34%. Розмари сподели, че е благодарна на Ваня и сподели, че харесва Ричард, защото е загрижен и добър. Манекенката каза, че не съжалява за участието си и даде щита на SDI на Ваня, а не на Ричард, защото трябва да е мъж и да се справя сам.

 

Преди това тримата номинирани се срещнаха с въпросите на Съквартирантите и отговаряха на тях на живо. Розмари беше питана основно за годеника си, който е навън. Манекенката сподели, че преди да влезе в шоуто е имала проблеми във връзката си и затова се случва това между нея и Ричард. Втори в „Пощата на номинираните“ беше Стефан. На него се наложи да обясни поведението си в Къщата и принципите си. Мъжът на Гала беше категоричен, че няма кой да му прави анализ от хората в шоуто и помоли Съквартирантите да го питат лично, ако искат да си говорят с него. Последен пред останалите застана Петко. За изненада и на Биг Брадър, той трябваше да отговаря, защо Божана му се подмазва. Мъжът на Яна, заяви, че двамата се разбират и му е приятно да си говорят. Тежки думи получи Наско. На него Петко каза, че е време да порасне и да излезе от сянката на другите, за да покаже, че е самостоятелен играч.

 

Как ще живее Ричард без Розмари и най-вече как ще се справи без щит, следва да видим в следващите дни на VIP Brother по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза