Актуално Търси се...

Росен Петров в „Търси се...” - 11 април, от 11.00 часа, по bTV

Добави коментар

Росен Петров ще бъде предизвикан да разговаря със Слави Трифонов в „Търси се...”
Росен Петров ще бъде гост в поредното издание на токшоуто „Търси се...” , тази събота, 11 април, от 11.00 часа, по bTV.

Росен Петров в „Търси се...” -  11 април, от 11.00 часа, по bTVКаква е цената на професионалната свободата, лесно ли се излиза от сянката на Слави Трифонов, какъв е Росен в живота и в любовта – това зрителите ще разберат от самия него и от най-близките му хора, с които ще го изненадат водещите Меги и Нели.

Най-любопитна ще е срещата на Росен с неговите родители – Петър и Станимирка, които дават първото си интервю именно в „Търси се...”, за да разкажат какъв е той като син. Майката и бащата на Росен ще признаят, че той е бил изключително добро дете, което се интересувало предимно от книгите. Те ще разкрият кое е било първото му гадже и че единствената му приятелка, с която ги е запознавал, е Яница – балерината от „Шоуто на Слави”, с която Росен е имал дългогодишна връзка.

В студиото на „Търси се...” Росен ще се срещне и с най-добрия си приятел извън телевизионните среди – Станимир Зашев. Двамата се запознават още първите дни на следването си в Полицейската академия в Симеоново и до днес са изключително близки приятели. От тази изненада ще стане ясно, че на два пъти Росен е бил на прага на брака. „Връзките ми обикновено са дълготрайни, живеем заедно и единствено моята нерешителност ми е попречила да направя по-сериозна крачка”, признава в студиото Росен Петров.

С една от големите му любови ще го срещнат Меги и Нели. Това е режисьорката Стефка Райкова, с която Росен работи и по сегашния си телевизионен проект „Операция Слава”.

Двамата са били влюбени 5 години, а любовта им пламва още по времето на „Ку-ку”. Тя ще признае и какви следи е оставил Слави Трифонов върху Росен и как той се е променил след раздялата със шоумена.

„Със Слави не сме се чували нито веднъж откакто напуснах шоуто”
, разказва Росен. За работата му с Дългия ще му припомни и друг негов приятел – Любен Дилов-син.

Той ще предизвика Росен да се обади на Слави и да попита на шега „Що така, бе Миме?”.
На живо в студиото водещите ще изберат телефона на шоумена – а какво ще се случи, зрителите ще разберат в „Търси се...”.

Актьорът Любо Нейков ще разкаже за съвместната си работа с Росен Петров и как след напускането на „Шоуто на Слави” двамата отново се събират да работят заедно.

Последната изненада за водещия ще бъде свързана с още един негов телевизионен проект - „Шоуто на смехораните”, а за идеята ще разкаже в студиото продуцентът Евтим Милошев.

Росен Петров в „Търси се...” -  11 април, от 11.00 часа, по bTV

Водещите Меги и Нели пък ще изненадат и двамата като им предложат идея за балет на шоуто – това са танцьорки, облечени като плейбой зайчета във военни униформи. Как ще реагират Росен и Евтим – зрителите на bTV ще имат възможността да видят тази събота.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се , Росен Петров

Галена Великова от „Dancing Stars“ открехва вратата към личния си свят по bTV

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“