Филми Екшъни Филми Криминални Филми Трилъри

Ромео трябва да умре | Romeo Must Die (2000)

Добави коментар

Две семейства са верни на традицията вечно да са в конфликт помежду си. Две американски банди, азиатска и негърска, се конкурират за контрола над пристанището в Окланд.

  • Жанр - екшън, криминален, трилър
  • САЩ
  • 2000

Две семейства са верни на традицията вечно да са в конфликт помежду си. Две американски банди, азиатска и негърска, се конкурират за контрола над пристанището в Окланд. Но когато синът на един от азиатските босове - По пада жертва, гангстерската война става по-опасна и от най-бруталните очаквания на всяка от бандите.

Новината за убийството стига до по-големия брат на По - Хан, легендарно бивше ченге, намиращ се в момента в хонконгски затвор. И е само въпрос на време Хан да се озове на американския бряг.

Влязъл в конфликт със семейството си заради намерението си да разкрие истината, Хан само се заплита по-надълбоко в мистерията около смъртта на брат му. И също се превръща в мишена - не само за съперниците си от негърската банда, но и за незнайните наемници, чиято огнева мощ издава сили с интереси, далеч по-големи от контрола над пристанището.

В свят на безмилостни битки и коварни предателства, Хан няма друг избор, освен сам да се опълчи срещу всички. Но, за разлика от останалите, които могат само да използват оръжия, самият Хан е оръжие! И попадането в неговото полезрение може да се окаже фатална грешка.

Режисьор - Анджей Бартковяк

Актьори - Джет Ли, Алия, Айзея Уошингтън, Ръсел Уонг, Джон Кит Лий, Делрой Линдо, Едоардо Балерини, Ърл Симънс-DMX и др.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ромео трябва да умре