Актуално В програмата

Роднини или конкуренти - „Гласът на България” в понеделник, 1 август по bTV

Добави коментар

В седмия епизод на „Гласът на България” зрителите на bTV ще се запознаят с колоритни изпълнители и ще станат свидетели на любопитни ситуации.
Гласът на БългарияВ седмия епизод на „Гласът на България” зрителите на bTV ще се запознаят с колоритни изпълнители и ще станат свидетели на любопитни ситуации.

Талантливи брат и сестра ще изкушат водещата Вики Терзийска да попее в трио зад кулисите, ще спечелят треньорите с „бленда за милиони” и несъответстващ на възрастта си глас. Дали ще продължат напред и ще се окажат ли преки конкуренти, зрителите на bTV ще разберат утре вечер в 21:00 ч.  

Гласът на България

Как „връзките” на един родител-свещеник могат да помогнат на претендент за първия глас на България да премине селекцията и ще убеди ли менторите в своите вокални качества състезателка, отказала се от 5 годишна връзка заради мечтата си да работи с Ивана?

Гласът на България
Новият епизод на „Гласът на България” ще даде отговор на още любопитни въпроси: какво е бъдещето на певец, задаващ добродушно въпроса „Трябва ли да пея английско?”, в кой отбор са „най-пеещите” изпълнители и какво сънува Кирил Маричков.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Гласът на България

Финалът на “Гласът на България” е тази неделя

​Участници от "Гласът на България" блестят в световната класация на The Voice

Нокаутите в „Гласът на България“ продължават с пълна сила

Предстоят последни страховити вокални битки в сезон 10 на „Гласът на България“

Истински музикални шамари в "Гласът на България"