Музика Музика и видео

Роби Уилямс осмива руските олигарси в ново видео

Добави коментар

Британският певец Роби Уилямс публикува на страницата си във Фейсбук клипа за сингъла "Party Like a Russian" ("Купонясвай като руснак") от новия си албум.

Руската олигархия вдъхнови британския поппевец Роби Уилямс за нова му песен  "Party Like a Russian" ("Купонясвай като руснак") Това  е първият сингъл от предстоящия му нов албум "The Heavy Entertainment Show", който излиза на 4 ноември

"Банката ми е в кола, колата в самолет, самолета в параход. Половината западен свят трябва да ме крепи, за да не потъна. И никога не се усмихвам, освен ако не трябва нещо да продам. Просто не показвам емоции", гласи по-нататък текстът.

 

„Нямам думи да опиша как харесвам музиката. Но къде са мечките, водката, балалайката, ушанката, матрьошките и циганите“, иронизира един от гледалите клипа.

Пред британската преса Уилямс разказа, че това е цензурираната версия на сингъла му.

"В Русия живеят 147 милиона човека и не искам да ги ядосвам, нямам представа какво чувство за хумор имат. Не се присмивам на никого, трябваше да извадя някои неща от песента, за да я направя малко по-политически коректна", заявява Уилямс, цитиран от изданието Digital Spy.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Роби Уилямс

Роби Уилямс включи и баща си в шоуто