Спорт Футбол

RING.BG излъчва специални футболни обзори от "А" група на БФП

Добави коментар

От понеделник, 24 май, зрителите ще видят специалните обзорни предавания за всички отбори от "А" група на Българското футболно първенство.

От понеделник, 24 май, зрителите ще видят специалните обзорни предавания за всички отбори от "А" група на Българското футболно първенство.

Всяка вечер от 20:00 часа в предаването "Специално" ще видите всичко по-интересно за всеки един отбор от А група от изминалия сезон.

Водещите Йордан Георгиев и Петър Мисов са подготвили интересни гости, коментари, анализи и интервюта. Първият обзор, който ще даде старта на поредицата в понеделник е на шампиона Литекс.

Гост в студиото ще бъде досегашният треньор на "оранжевите" Ангел Червенков.

Във вторник, 25 май е вторият обзор за отбора на Черноморец. Своето мнение относно изминалия сезон ще изкаже Красимир Балъков.

В сряда, 26 май е предаването с "Големите усти", журналистите Жаклин Михайлов и Георги Атанасов, които дебатират всичко случващо се в родното първенство и по света.

В четвъртък, 27 май от 20:00 часа започва обзорът за ЦСКА. Гости в студиото и своите впечатления от изминалите мачове ще изкажат досегашният старши треньор на "червените" Адалберт Зафиров и капитанът на ЦСКА Тодор Янчев.

В петъчния 28 май, зрителите на RING.BG ще могат да проследят обзора, подготвен за тима на Черно море. Гост в студиото ще бъде старши треньорът Велизар Попов. През уикенда феновете на българския футбол също ще имат възможността да проследят проявите от изминалия вече сезон на отборите Славия и Миньор (Перник).

В събота, 29 май е обзорът за тима от София, а в неделя този за Миньор, отново с начален час 20:00. От 24 май специалните футболни обзори може да гледате всеки ден от седмицата от 20:00 часа.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Футбол

Евро 2020 в каналите на Нова и БНТ - ТВ програма

БНТ 1 излъчва ЦСКА - „Клуж“ и „Лудогорец“ - „Антверп“

УЕФА отложи Евро 2020 за лятото на 2021

Вълнуващи футболни срещи и звезден уикенд от НБА през февруари по DIEMA XTRA

НОВА И БНТ ще излъчат УЕФА ЕВРО 2020