ТВ анонси Discovery Channels

​Ричард Хамънд изследва едни от най-огромните структури в света по Discovery Channel ​

Добави коментар

Британският водещ, носител на редица награди - Ричард Хамънд, стартира с чисто нова поредица по Discovery Channel - „Гигантските структури на Ричард Хамънд“.

Британският водещ, носител на редица награди - Ричард Хамънд, стартира с чисто нова поредица по Discovery Channel - „Гигантските структури на Ричард Хамънд“. Новата, епична инженерна поредица ще започне своята мисия да изследва най-големите структури и машини в света. Огромни структури, изумяващи инженерни творения и всички научни факти, които стоят зад тях ще предостави на зрителите „Гигантските структури на Ричард Хамънд“ от 8 февруари, в 22:00 часа по Discovery Channel.

 

От Великобритания през Германия до САЩ, Ричард се отправя на глобално приключение да изследва най-големите структури и машини в света, за да разбере как инженерите ги строят, поддържат и използват. Всеки епизод отвежда Ричард на ново място и при нова мегаструктура, където той се запознава с невъзпяти герои, които я задействат, и изследва науката зад нея със серия от експерименти. От най-дългият подземен железопътен тунел в света до товарен кораб с размера на четири футболни игрища, Ричард се потапя в някои от най-невероятните примери за инженерния гений в действие.

 

В неподражаемия стил на Ричард това няма да е обикновено инженерно шоу, тъй като той доказва, че най-добрият начин наистина да научите за тайните на нещо масивно, е да го пробвате - да се качите, да го подкарате и да срещнете неподправените герои от първия ред, които го управляват.

 

Добави описание

 

В „Гигантските структури на Ричард Хамънд“ Ричард също така ще изследва науката, която стои зад структурите, с поредица от невероятни, потапящи експерименти, доказвайки, че малките идеи са тези, което правят големите проекти възможни.

 

Ричард Хамънд:

„Нямам търпение да започнем и да проуча някои наистина огромни примери за инженерния гений в действие. Обожавам инженерството и науката, която стои зад него. И колкото по-голямо, толкова по-добре. Ще бъде изпълнено с факти и много забавление. Ще бъде голямо!”

 

Саймън Даунинг, SVP, ръководител на „Факти и спорт“, Discovery UK заяви:

„Ричард е световноизвестен талант, чиито страсти обхващат наука, инженерство и автомобили. Като световен лидер в развлеченията, ние сме щастливи да го приветстваме към света на Discovery. Феновете могат да очакват информативна, забавна и оригинална поредица в наистина епични размери."

 

„Гигантските структури на Ричард Хамънд“ е поръчана за Discovery от старшия режисьор и изпълнителен продуцент Виктория Ноубъл и изпълнителния продуцент Оливър Уилсън. Поредицата се продуцира от Chimp Productions с Андрю Барън като продуцент на поредицата и Майкъл Маси като изпълнителен продуцент.

Този текст е копиран от pоTV.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Гигантските структури на Ричард Хамънд

В програмата: