Архив Горещо

Ревизия на държавата: “Цялата битка е заради наркотици!” – твърди Емил Димитров в “Горещо”

Добави коментар

Ревизия на държавата: “Цялата битка е заради наркотици!” – твърди Емил Димитров в “Горещо” Златка® - запазената марка на плеймейтката Златка Райкова

Ревизия на държавата: “Цялата битка е заради наркотици!” – твърди Емил Димитров в “Горещо”

Златка® - запазената марка на плеймейтката Златка Райкова

Емил Димитров в “Горещо”В последната събота на януари от 22:00 часа специален гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е митичният Емил Димитров-Ревизоро. В типичния си увлекателен и интригуващ и в същото време иносказателен стил, той разказва какво се случва в държавата – за контрабандата, митниците, СРС-тата, компроматите и флашките. “Цялата битка тук е заради наркотици...” – твърди Ревизоро. -  “Намесени са велики сили, затова всички ще траят... Има неща, които не трябва да се казват – винаги съм казвал, ако обясним на митниците какво се случва, хората с камъни ще ни бият!”

 Емил Димитров-Ревизоро


Емил Димитров-Ревизоро ни помага да четем между редовете на вестникарските страници – например какво точно е имал предвид Алексей Петров като е казал, че Ваньо Танов седи като дете с кибрит върху купа сено.
Той дава и много други примери за казани от политическите ни мъже реплики и начина, по който те трябва да бъдат разглеждани и тълкувани.

Емил Димитров разказва конкретни и изключително любопитни подробности от времето, когато той е бил шеф на митниците и от съвместната си работа с Бойко Борисов, който тогава беше главен секретар.

Златка Райкова Тази събота сватовницата Златка Райкова разкрива защо се е насочила към професията “сватбен агент”: “Искам да свързват името ми след пет години с нещо наистина качествено и стойностно!” Тя разкрива и причините за решението си да патентова името си: “Марката “Златка” е патентована! Никой не може да я използва за никакви търговски цели и хората, които злоупотребят с това нещо, ще бъдат санкционирани!”

Кой на кого е звънял, за да бъде принуждаван Емил Димитров да прави политически назначения в митниците по времето на тройната коалиция? Защо Ревизоро е длъжник на Бойко Борисов? Защо Златка Райкова се скри от медиите за дълго време и кой е причината за това?

„Горещо”, събота, 29 януари 2011г., 22:00 часа, Нова телевизия
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“