Лица Партита

Ретро легендите SNAP! отново в България

Добави коментар

Penny Ford и Benjamin Lowe от легендарната денс група SNAP! ще зарадват своите фенове в България на 11 юни.
Ретро легендите SNAP! за пореден път ще зарадват своите фенове в България.

Ретро легендите SNAP! отново в България

Penny Ford и Benjamin Lowe от легендарната денс група SNAP! ще зарадват своите фенове в България на 11 юни. Уникално парти ще се състои в столичния клуб Spacer от 22:00 часа, информират от ПРофайл.

SNAP! е немски музикален проект, продуциран от Майкъл Мюнзинг и Лука Анзилоти. Звездният им старт е поставен в началото на 90-те години, когато супер хитът "The Power" буквално взривява всички европейски и световни денс клубове. Хитът заема челните места както по европейските, така и по американските класации. Песената "Rhythm is a Dancer" от 1992 г. все още се върти по европейските клубове и се смята за емблематичен денс-химн.

„World Power” е дебютния албум на култувата група. Продажбите му надхвърля повече от 7 милиона копия и включва хитове като „Ooops Up”, „Cult Of Snap” and „Mary Had A Little Boy”.

Освен The Power, феновете ще чуят на живо и не по-малко известните и любими - Rhythm Is A Dancer, Exterminate и Colour Of Love.

SNAP! имат девет сингъла, които влизат в световния топ 10. Днес, след повече от 18 години, хитовите парчета на SNAP! продължават да взривяват европейските и световни денс клубове.

На 11 юни от 22:00 часа в клуб Spacer съпорт ще ви очаква най-добрият Ретро DJ за 2010 година у нас Marti G и легендарните SNAP!.
Заредете се с много енергия и настроение, шоуто е гарантирано, допълват от ПРофайл.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър