Филми Комедии

Решаващ вот | Swing Vote (2008)

Добави коментар

Бъд е мързелив и безотговорен човек, останал самотен баща на очарователната петокласничка Моли.

  • Жанр - комедия
  • САЩ
  • 2008

Бъд е мързелив и безотговорен човек, останал самотен баща на очарователната петокласничка Моли. В деня на изборите, Бъд така и не успява да гласува - заради поредната пиянска вечер в местния бар. Вместо него, малката Моли изпълнява гражданския дълг на семейството и тайно попълва и пуска бюлетина, незабелязана от заспалия служител в избирателния пункт.

Впоследствие се оказва, че именно този глас ще реши надпреварата за избор на нов президент на САЩ! Но при условие, че безхаберният Бъд гласува повторно след 2 седмици...

Всички световни медии се струпват пред караваната на Бъд в трепетно очакване и надежда да се доберат до новата знаменитост. От друга страна, двамата кандидати за президент започват безскрупулна надпревара за гласа на Бъд, омайвайки го по всевъзможни начини. С помощта на малката си дъщеря и местна журналистка, Бъд ще трябва да вземе съдбоносното решение.

Режисьор - Джошуа Майкъл Стърн

Актьори - Кевин Костнър, Пола Патън, Маделин Каръл, Келси Грамър, Денис Хопър, Нейтън Лейн, Стенли Тучи, Джъдж Райнхолд и др.

Този текст е копиран от pоTV.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Решаващ вот