Филми Фентъзи

Реликвите на смъртните: Град от кости

Добави коментар

След като става свидетелка на предумишлено убийство в клуб, тийнейджърката Клери Фрей с ужас открива, че майка ѝ Джоселин е била нападната в нюйоркския си апартамент и отвлечена от мистериозен мъж на име Валънтайн.
След като става свидетелка на предумишлено убийство в клуб, тийнейджърката Клери Фрей с ужас открива, че майка ѝ Джоселин е била нападната в нюйоркския си апартамент и отвлечена от мистериозен мъж на име Валънтайн. След като става ясно, че нападателя е издирвал митичната Чаша на смъртта Клери, се свързва с преследвача на сенки Джейс и неговите партньори Алек и Изабел с чиято помощ тя се надява да открие майка си преди да е станало твърде късно. 
 
Реликвите на смъртните: Град от кости
 
Докато се опитва да открие местонахождението на Валънтайн, Клери попада на изненадваща информация за своето минало и постепенно се превръща в това, от което нейната майка най-много се е страхувала.
 
Добави описание
 
Скоро става ясно, че семейството на младото момиче е съставено от преследвачи на сенки (полуангели, получовеци) и тя също е наследила техните сили. Използвайки новооткритата си дарба, Клери се впуска в бурно пътешествие, чиято цел е да бъде открита не само отвлечената Джоселин, но и Чашата на смъртта.

 

Добави описание
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Реликвите на смъртните: Град от кости